Φουλ για Κλέιτον στον Ηρακλή

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Κλέιτον, φαίνεται πως είναι ο παίκτης που επιθυμούν διακαώς οι άνθρωποι του Ηρακλή, προκειμένου η ομάδα να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική την επόμενη χρονιά στη Super League.

Φουλ για Κλέιτον στον Ηρακλή

Ελεύθερος αναμένεται να μείνει εντός ολίγων ημερών ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Ξάνθης, Σίλβα Κλέιτον, μιας και το συμβόλαιό του τελειώνει στις 30 Ιουνίου και δεν υπάρχει επιθυμία ανανέωσης. Η Ξάνθη από την πλευρά της προσπάθησε να τον κρατήσει προτείνοντάς του νέο συμβόλαιο, ωστόσο ο παίκτης φέρεται να απέρριψε την προσφορά της.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανοίξει ακόμη περισσότερο ο δρόμος για τον Ηρακλή. Όπως έχουν υποστηρίξει με δηλώσεις τους τόσο ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, όσο και ο πρόεδρος, Σπύρος Παπαθανασάκης, ο Κλέιτον είναι ένας παίκτης που τους ενδιαφέρει αρκετά και σε περίπτωση που "κλείσει" θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το αγωνιστικό επίπεδο του Ηρακλή.

Μην ξεχνάμε πως η ομάδα έχει πάρει αδειοδότηση, οπότε δεν προβληματίζεται για τον αριθμό των μεταγραφών και των ανανεώσεων. Τέλος να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας, κατά την άφιξή της στη Θεσσαλονίκη μετά το ματς με την Παναχαϊκή, το θέμα των ανανεώσεων των πέντε συμβολαίων που λήγουν στις 30 Ιουνίου, αναμένεται να κλείσει άμεσα.

Οπότε και οι Σίλβα Χουάντερσον, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λευτέρης Ιντζόγλου και Νίκος Πουρτουλίδης, κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν και του χρόνου στον Ηρακλή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK