Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πουρτουλίδης, έτοιμος ο Ζιαμπάρης

"Καθαρή" αποδείχθηκε η μαγνητική του Νίκου Πουρτουλίδη, με τον αρχηγό του Ηρακλή να αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις. Παράλληλα, ο Νίκος Ζιαμπάρης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και από το μεσημέρι της Τετάρτης (1/4) θα τεθεί στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πουρτουλίδης, έτοιμος ο Ζιαμπάρης

Το διάστρεμμα που αποκόμισε ο Νίκος Πουρτουλίδης στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, τελικά δεν ήταν σοβαρό. Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο αρχηγός του Ηρακλής, αποδείχθηκε "καθαρή", με τον ίδιο να επιστρέφει προς το τέλος της εβδομάδας στις προπονήσεις.

Όσον αφορά τον Νίκο Ζιαμπάρη που επίσης τραυματίστηκε στο ματς του Ευόσμου, ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του στο γόνατο και αναμένεται να μπει από την Τετάρτη (1/4) σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ως εκ τούτου θα είναι διαθέσιμος για το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας κόντρα στη Λάρισα στο "Καυτανζόγλειο".

Σ' ότι αφορά τα υπόλοιπα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές του "Γηραιού" προπονήθηκαν σήμερα Τρίτη (31/3) στη Μίκρα, χωρίς να σημειωθούν περαιτέρω προβλήματα για τον Νίκο Παπαδόπουλο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη (1/4) στις 12.00 το μεσημέρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK