Νέο φέσι από Τάκη... 1,2 εκ. ευρώ!

Με... τυφώνα μοιάζει το πέρασμα του Γιάννη Τάκη από τον Ηρακλή, αφού ο πρώην πρόεδρος του γηραιού έφυγε κι άφησε πίσω του συντρίμμια.

Νέο φέσι από Τάκη... 1,2 εκ. ευρώ!

Χρέη σε εφορία και ΙΚΑ, προσφυγές και λάθη σχετικά με τις ασφαλιστικές ενημερότητες της ομάδας, ήταν κάποια από τα στοιχεία, που έχουν μετατρέψει τον Γιάννη Τάκη σε κόκκινο πανί για τον "γηραιό".

Ωστόσο η είδηση για τα χρέη στην εφορία, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζουν τα 1,2 εκ. ευρώ, ήρθε να αναστατώσει εκ νέου τους "κυανόλευκους". Πιο συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που έγινε από την Εφορία στα βιβλία του Ηρακλή, η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως εδώ και ένα χρόνο η ομάδα δεν έχει πληρώσει ΦΠΑ.

Η τελευταία φορά που οι κυανόλευκοι πλήρωσαν ΦΠΑ ήταν στα μέσα Αυγούστου του 2010 (!) και πλέον για να έρθουν σε διακανονισμό, θα πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό της τάξεις των 480.000 ευρώ, που αναλογεί στο 40% των μέχρι τώρα οφειλομένων.

Η είδηση αυτή ήρθα να αναστατώσει για ακόμα μία φορά τον Ανδρέα Παντελή και τους παίκτες του, βλέποντας τα προβλήματα να αυξάνονται αντί να μειώνονται.

Τριήμερο ρεπό λόγω... κοροϊδίας

Σαν να μην έφταναν τα αγωνιστικά προβλήματα των παικτών του Ηρακλή, που ακόμα και τώρα δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται, ήρθε και η αθέτηση (για πολλοστή φορά) της υπόσχεσης του Ανδρέα Παντελή για πληρωμές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κύπριος επιχειρηματίας είχε υποσχεθεί πριν από λίγες ημέρες στους παίκτες (όταν είχαν υπογράψει προσύμφωνα) πως θα πάρουν μέχρι την Παρασκευή (17/09) κάποια χρήματα. Για την ακρίβεια, είχε πει πως θα μοιράσει ένα ποσό της τάξης των 150.000-200.000 ευρώ, το οποίο όμως ουδέποτε δόθηκε στην ομάδα.

Αυτή τη φορά ο λόγος που δεν έγιναν πληρωμές ήταν... τεχνικός, αναφορικά με την ανάληψή τους από την τράπεζα! Για τον λόγο αυτό, άνθρωπος της ομάδας ενημέρωσε τους παίκτες πως για τις επόμενες τρεις μέρες δεν θα έχουν προπόνηση. Η επιστροφή στο γήπεδο είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (20/09), με την προϋπόθεση να υπάρξουν πληρωμές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK