Παπαδόπουλος μέχρι το 2017 στον Ηρακλή

Στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, ανακοινώθηκε και η επέκταση του συμβολαίου του προπονητή της ομάδας, Νίκου Παπαδόπουλου, μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Παπαδόπουλος μέχρι το 2017 στον Ηρακλή
INTIME SPORTS

Μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ηρακλή ο Νίκος Παπαδόπουλος, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Σπύρο Παπαθανασάκη να του δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συμφωνίας, σχολίασε:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο αλλά και όλη την διοίκηση. Η αλήθεια είναι πως στο μυαλό μου αυτή την στιγμή είναι ο αυριανός αγώνας, αλλά η ανανέωση του συμβολαίου μου είναι θετική για μένα και την ομάδα. Μίλησα πριν λίγο μαζί τους και είπα πως μαζί τα καταφέραμε όλα αυτά. Αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσει η φετινή χρονιά με τους στόχους που έχουμε θέσει. Σκέφτομαι πως θα κερδίσουμε αύριο την Ζάκυνθο. Ευχαριστώ και νιώθω χαρούμενος και πολύ τυχερός, που συνεργάζομαι με τον κ. Παπαθανασάκη. Μακάρι όλοι οι προπονητές να είχαν τέτοιους συνεργάτες".

Στην συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου.

Για το χειροκρότημα στο παιχνίδι με την Καρδίτσα από εκεί που υπήρξε αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του: "Αισθανόμουν μια αδικία. Αυτή είναι η δουλειά του προπονητή όμως, πρέπει να ακούει την κριτική. Νιώθω δικαίωση, αλλά η μεγάλη δικαίωση θα έρθει όταν πετύχουμε τους στόχους μας".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως θα δουλέψω για άλλα δύο χρόνια. Με την φιλοσοφία που έχουμε θα φτάσουμε την ομάδα ψηλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK