Πιθανότητες επηρεασμού της κλήρωσης των Πλέι οφ

Η κλήση σε απολογία του Ηρακλή για τον αγώνα με τον Εθνικό Σερρών υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει την κλήρωση των πλέι οφ της Football League, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Μεγάλη Τρίτη (7/4).

Πιθανότητες επηρεασμού της κλήρωσης των Πλέι οφ

Το γεγονός ότι ο Ηρακλής μετέχει στα πλέι οφ της Football League, ενώ εκκρεμεί απολογία ενώπιον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για "ύποπτο παιχνίδι", αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει αναβολή στην κλήρωση που είναι προγραμματισμένη για την Μεγάλη Τρίτη (7/4). Κι αυτό γιατί μέχρι να επικυρωθεί η βαθμολογία η παραπάνω διαδικασία δεν μπορεί να προχωρήσει.

Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ Ηρακλής έχει κληθεί σε απολογία καθώς είχε εντοπιστεί μεγάλος όγκος στοιχημάτων στη νίκη του "Γηραιού" επί του Εθνικού Γαζώρου με 1-0 την 1η Μαρτίου.

Ακόμη η ΠΑΕ επίσημα δεν έχει πάρει θέση για το γεγονός, ωστόσο όπως διαβεβαιώνουν πηγές του συλλόγου, δεν υφίσταται κανένα θέμα χειραγώγησης μιας και το αποτέλεσμα δεν καθίσταται ως "περίεργο", δεδομένου και ότι ο "Γηραιός" ήταν το απόλυτο φαβορί, ενώ παράλληλα, δεν υπάρχει σενάριο αναβολής της κλήρωσης.

Άμεσα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο μιας και ο χρόνος πιέζει.

Διαβάστε ακόμη:

Δίωξη για χειραγώγηση αγώνων σε Βέροια, Ηρακλή, Φωστήρα, Εθνικό Σερρών

News 24/7

24MEDIA NETWORK