Στην τελική ευθεία οι ανανεώσεις στον Ηρακλή

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να κλείσει των θέμα των έξι συμβολαίων που λήγουν στον Ηρακλή.

Στην τελική ευθεία οι ανανεώσεις στον Ηρακλή

Ραντεβού με τους έξι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου αναμένεται να έχει η διοίκηση του Ηρακλή εντός της εβδομάδας.

Νίκος Πουρτουλίδης, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λευτέρης Ιντζόγλου και Χουάντερσον περιμένουν να μιλήσουν με τον πρόεδρο, Σπύρο Παπαθανασάκη, προκειμένου να κλείσει -θετικά όπως όλα δείχνουν- η υπόθεση.

Τόσο οι ίδιοι όσο και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους και όπως όλα δείχνουν το θέμα θα τελειώσει άμεσα. Από τη στιγμή που θα έχει "κλείσει" αυτό το ζήτημα, ο Ηρακλής θα στραφεί και στις περιπτώσεις παικτών που μπορούν να έρθουν ως μεταγραφές και να βοηθήσουν την ομάδα.

Πρώτος προς το παρόν στη συγκεκριμένη λίστα είναι ο πρώην αρχηγός του ΟΦΗ, Γιώργος Μακρής που αναμένεται να μιλήσει σύντομα με την διοίκηση του "Γηραιού".

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα