Στο Καρπενήσι η προετοιμασία του Ηρακλή

Στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ηρακλή, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η "κυανόλευκη" ΠΑΕ. Από τις 20 Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Τελικά στο Καρπενήσι και όχι στην Ολλανδία θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας ο Ηρακλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "κυανόλευκης" ΠΑΕ:

"Ο Ηρακλής θα βρεθεί στο Καρπενήσι από 20 Ιουλ. – 1 Αυγ. στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν 2015-2016.

Οι εξαιρετικές συνθήκες και οι παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που συνάντησε η ομάδα στο Καρπενήσι θεωρούνται εγγύηση για μια υψηλού επιπέδου προετοιμασία και την φετινή σεζόν.

Όμως ήταν εξίσου σημαντικό για τον σύλλογο να επενδύσει τα χρήματα του στη χώρα μας, επιλέγοντας να παραμείνει στην Ελλάδα για την προετοιμασία. Ταυτόχρονα, τα χρήματα που εξοικονομούμε θα διατεθούν για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Μίκρα και για να δημιουργήσουμε οφέλη για τους παίκτες μας καθώς και ευκαιρίες απασχόλησης μέσω των βελτιωτικών έργων που θα πραγματοποιηθούν".

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα