Τίτλοι τέλους για Ηρακλή, δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα

Οι παίκτες του Ηρακλή ενημερώθηκαν πως η ομάδα δεν θα κατέβει στην Stoiximan.gr Football League και ως εκ τούτου... διαλύεται!

Τίτλοι τέλους για Ηρακλή, δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα

"Μαύρη σελίδα" γράφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (6/9) στην ιστορία του Ηρακλή. Κι αυτό γιατί οι παίκτες της ομάδας ενημερώθηκαν σε συνάντηση που είχαν με υπεύθυνους της ΠΑΕ, πως ο σύλλογος δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα Stoiximan.gr Football League και πώς είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Η έκβαση στην υπόθεση αυτή ήταν αναμενόμενη αφού ο ιδιοκτήτης, Σπύρος Παπαθανασάκης, δύσκολα θα κατάφερνε να σώσει την ομάδα με τόσα χρέη και προσφυγές.

Οι "κυανόλευκοι" λοιπόν δεν θα "κατέβουν" στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και ως εκ τούτου η ΠΑΕ "διαλύεται". Ο Ερασιτέχνης έχει τη σκέψη να αποκτήσει το ΑΦΜ του Ηρακλή Αμπελοκήπων και να οδηγηθεί η ομάδα στην Α1 της ΕΠΣΜ.

Μόλις οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Γηραιού, όλα δείχνουν πως πλέον τόσο η Δόξα Δράμας όσο και η ΑΕ Καραϊσκάκης θα προβιβαστούν στην Football League, της οποίας το πρωτάθλημα ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε αρχίζει!

News 24/7

24MEDIA NETWORK