Υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο ο Παπαδόπουλος

Ό,τι είχε συμφωνηθεί από τις αρχές Μαρτίου έγινε πράξη το απόγευμα της Δευτέρας (15/6), με τον Νίκο Παπαδόπουλο να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τον Ηρακλή.

Υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο ο Παπαδόπουλος

Ηρακλής και Νίκος Παπαδόπουλος θα συμπορευθούν για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια.

Ο Έλληνας τεχνικός ο οποίος είχε δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας, Σπύρο Παπαθανασάκη από τον Μάρτιο, ολοκλήρωσε και το τυπικό μέρος τη συμφωνίας υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο το απόγευμα της Δευτέρας (15/6) το οποίο έχει διάρκεια δύο ετών.

Έτσι, ο Παπαδόπουλος, που χαίρει βαθιάς εκτίμησης από όλη την οικογένεια του Ηρακλή, θα είναι και με τη... βούλα ο τεχνικός που θα καθοδηγήσει την ομάδα στην επάνοδό της στην Super League.

Διαβάστε ακόμη:

Ανανέωσε με Ηρακλή ο Μπουκουβάλας

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ