Και δεύτερο ματς αναβάλλεται στη Football League

Μετά το Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου και το Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή αναβάλλεται γιατί οι Αχαιοί δεν προσκόμισαν έγκαιρα την εγγυητική επιστολή που είχε ζητήσει η ΕΕΑ, προκειμένου να τους χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Και δεύτερο ματς αναβάλλεται στη Football League

Σε παρωδία μετατρέπεται η πρεμιέρα της Football League (ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο). Μετά το Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου που αναβλήθηκε, είχαμε και δεύτερη αναβολή όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή.

Ο λόγος για το ματς Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή, καθώς οι Αχαιοί δεν προσκόμισαν έγκαιρα την εγγυητική επιστολή που είχε ζητήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να τους χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:

"Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής μεταξύ  των "Π.Α.Ε.  ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005", του  Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί  την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 16:00΄ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, αναβάλλεται, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία δόθηκε προθεσμία στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, για προσκόμιση εγγυητικής επιστολής, όσον αφορά στη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής."

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ