Δήλωση βόμβα για το διπλό ημίχρονο, άσος τελικό στο Απόλλων Λάρισας - Καλλιθέα!!!

"Μπάχαλο" στη Football League μετά την... επίθεση που εξαπέλυσε ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας, Νίκος Γιαννόπουλος προς τους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας, αφήνοντας αιχμές για το τελικό 4-3 που ήταν 1-3 στο ημίχρονο. Πώς απάντησαν οι Θεσσαλοί τρεις ώρες μετά τις "καταγγελία" (VIDEO)

Δήλωση βόμβα για το διπλό ημίχρονο, άσος τελικό στο Απόλλων Λάρισας - Καλλιθέα!!!

"Πόλεμος" ξέσπασε στη Football League μετά την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με την Καλλιθέα. Οι Θεσσαλοί πήραν το "τρίποντο" με μεγάλη ανατροπή, καθώς μετέτρεψαν το σε βάρος τους 1-3 στο ημίχρονο, σε 4-3 τελικό με γκολ του Μαυρία στο 88΄.

Ωστόσο, το ποδόσφαιρο και η αξιοπιστία πέρασαν στην άκρη και η περίπτωση πλέον θυμίζει... Πανιώνιος - Ντιναμό Τιφλίδας, καθώς ο γενικός αρχηγός των ηττημένων, Νίκος Γιαννόπουλος άφησε σαφείς αιχμές για την απόδοση των γηπεδούχων!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο " Footballleaguenews.gr" o Γιαννόπουλος χαρακτήρισε το ματς για τις... απόκριες, τονίζοντας ότι οι παίκτες του Απόλλωνα άφησαν την Καλλιθέα να προηγηθεί: " Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει..."

Περίπου τρεις ώρες μετά τις "βόμβες" Γιαννόπουλου ήρθε η απάντηση από τον... θεσσαλικό κάμπο μέσω επίσημης ανακοίνωσης, στην οποία κατηγορεί τον παράγοντα του αθηναϊκού κλαμπ ότι με τις δηλώσεις του μείωσε την προσπάθεια των παικτών της ίδιας του της ομάδας: "Από πότε κύριε ...Γενικέ Αρχηγέ, απαγορεύεται ή είναι μεμπτό μια ομάδα να προσπαθεί να κερδίσει, ακόμη και όταν είναι πίσω στο σκορ;

Ποιός νόμος αφαιρεί το δικαίωμα σε επαγγελματίες παίκτες να παλεύουν μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει την λήξη του αγώνα; Σίγουρα ...γλυκαθήκατε από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου και θεωρήσατε ότι είναι ευκαιρία, να αρπάξετε ότι μπορείτε.

Λυπούμεθα αλλά στόχος μας, είναι ανεξαιρέτως αντιπάλου, να προσφέρουμε, πάντα και όσο μπορούμε την χαρά της νίκης στους φιλάθλους μας. Το καταμαρτυρούν οι 14 νίκες μας στο πρωτάθλημα.

Μήπως τελικά εσείς θεωρείται κακό, να κερδίζει μια ανώτερη αγωνιστικά, ομάδα; Δυστυχώς με τις δηλώσεις σας, μειώσατε την προσπάθεια των ίδιων των παικτών σας.

Εμείς εδώ συνεχίζουμε, όπως και εσείς ...εκεί.

Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο..."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK