Καθάρισε στο πρώτο μέρος ο Άρης

Ο Άρης χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα επικράτησε 2-0 του Αγροτικού Αστέρα στο "Βικελίδης" και μείωσε στους έξι πόντους από τη δεύτερη θέση και την Λαμία. Εύκολα Απόλλωνας, ΟΦΗ και Τρίκαλα. (VIDEO).

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÃÑÏÔÉÊÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (MOTION TEAM)
ilic tatos MOTIONTEAM

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 24ο λεπτό με τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος είδε... χώρο και δοκίμασε το πόδι του από απόσταση. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα χωρίς να πάρει ύψος!

Έξι λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους κίτρινους. Ο Τζανακάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ίλιτς με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ευθύνη έχει και ο τερματοφύλακας Γιακουμής που έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΡΗΣ (Κωστένογλου):Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας, Παυλίδης (80΄ Ντόγος), Ντούνης (71΄ Μιλούνοβιτς), Ίλιτς (66΄ Καπνίδης), Τάτος, Πίτου Γκαρσία.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Καραμπετάκης):Γιακουμής, Βουτσιάς (68΄Τάι), Μπουτζίκος, Κουκόλης, Γκότοβος, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος (68΄Θεοδωρίδης), Γκέκας, Πάτο, Φιλίπε, Μέρντοβιτς (46΄Χατζής).

Σκόρερ: 1-0 (24' Τάτος), 2-0 (30' Ίλιτς).



ΠΕΝΤΑΡΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τώρα, ο Απόλλων Σμύρνης δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Καλλονή και επικράτησε με 4-0, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ καθάρισε με 3-0 τον Αχαρναϊκό, ενώ τα Τρίκαλα έριξαν εντυπωσιακή πεντάρα στον Αιγινιακό! Πανελευσινιακός και Σπάρτη νίκησαν 2-1 Κισσαμικό και Καλλιθέα αντίστοιχα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK