Ανακοίνωσε Διγκόζη και δύο μεταγραφές η Κέρκυρα

Ο Άγγελος Διγκόζης είναι κι επίσημα νέος προπονητής της Κέρκυρας, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Παράλληλα, οι Φαίακες γνωστοποίησαν την απόκτηση των Φάμπιο Ταβάρες και Γκέρμαν Ντατίδη.

Ανακοίνωσε Διγκόζη και δύο μεταγραφές η Κέρκυρα

Προπονητής της Κέρκυρας είναι κι επίσημα ο Άγγελος Διγκόζης, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ομάδας.

Παράλληλα, οι Φαίακες γνωστοποίησαν την απόκτηση των Φάμπιο Ταβάρες και Γκέρμαν Ντατίδη, οι οποίοι θα την ενισχύσουν στην προσπάθεια που θα κάνει για άνοδο στη Super League.

Η ανακοίνωση για τον Άγγελο Διγκόζη:

Η ΠΑΕ Κέρκυρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει κι επίσημα την έναρξη της (ενός έτους) συνεργασίας της με τον προπονητή, ΑΓΓΕΛΟ ΔΙΓΚΟΖΗ, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένειά της.

Ο Διγκόζης, απ’ τους πλέον εξελίξιμους και πολλά υποσχόμενους τεχνικούς της νέας γενιάς, διαδέχεται τον Σάκη Τσιώλη, τον οποίο κι ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του στην ομάδα μας.

Σημειώνεται ότι εντός των αμέσως προσεχών ημερών, θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του Διγκόζη και οι οποίοι θα τον πλαισιώσουν στο προπονητικό team.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ