ΠΑΕ Κέρκυρα: "Θέλαμε να παίξουμε"

H ΠΑΕ Κέρκυρα εξέδωσε ανακοίνωση μ' αφορμή ματαίωση του αγώνα με τα Χανιά, τονίζοντας πως πρόθεση της ομάδας ήταν να αγωνιστεί κανονικά κι όχι να πάρει το παιχνίδια στα χαρτιά.

ΠΑΕ Κέρκυρα: "Θέλαμε να παίξουμε"

Η αναμέτρηση των Χανίων με την Κέρκυρα δεν διεξήχθη ποτέ. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής (27/03), ωστόσο οι Κρητικοί δεν πρόλαβαν το χρονικό περιθώριο που τους είχε δοθεί για να καταβάλουν το ποσό των 2.050 ευρώ στους διαιτητές, με αποτέλεσμα ο ρέφερι Γρατσάνης να κλείσει το φύλλο αγώνα.

Μετά τον ΑΟ Χανίων και η Κέρκυρα εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως πρόθεση της ομάδας ήταν να αγωνιστεί κανονικά κι όχι να πάρει το παιχνίδια στα χαρτιά.

Η ανακοίνωση:

Η θέση μας για το ματς  με τον ΑΟ Χανίων ήταν και είναι ξεκάθαρη και εκφράστηκε από τον προπονητή μας την ώρα του αγώνα.  Θέλαμε να παίξουμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη και τίποτα άλλο.

Η ομάδα μας, που είναι καμένη από τέτοια γεγονότα, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να είχε άλλη θέση.

Οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μέσα στο χορτάρι και αυτό θέλαμε από την πρώτη στιγμή.  Αυτά για να λήξει κάθε παρεξήγηση.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γράφας: "Δεν ξέρω γιατί καθυστέρησαν τα χρήματα"

ΠΑΕ ΑΟ Χανιά: "Καθυστέρησε η καταβολή λόγω της αλλαγής ώρας"

Δεν πλήρωσαν τον διαιτητή τα Χανιά, ματαιώθηκε το ματς με την Κέρκυρα

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα