Τέλος ο Βοσνιάδης από Κέρκυρα

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί παρελθόν από την Κέρκυρα μετά από την επιστροφή στη Super League. Ποιος είναι ο βασικός υποψήφιος για την αντικατάστασή του.

Τέλος ο Βοσνιάδης από Κέρκυρα
Βοσνιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρελθόν για την Κέρκυρα αποτελεί ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης, μετά από την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης της Football League και της επιστροφής της ομάδας στη Super League μετά από μία σεζόν.

Επικρατέστερος αντικαταστάτης του 55χρονου προπονητή ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο προπονητής που είχε ανεβάσει τον σύλλογο το 2013 στα "μεγάλα σαλόνια".

Η ανακοίνωση

"Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ Κέρκυρα, θα ήθελαν να εκφράσουν τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους προς τον Αλέκο Βοσνιάδη, τον Ηλία Παπαθανασίου και τον Γιάννη Κεσόγλου, για τη σπουδαία πορεία στην οποία οδήγησαν την ομάδα, για την πίστη που έδειξαν, τη σκληρή δουλειά και τον επαγγελματισμό τους.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και την ανέβασε, την οδήγησε στη Superleague, μας έδωσε το όνειρο να το ζήσουμε. Όπως είχε υποσχεθεί.

Σήμερα, κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής, μιας συνεργασίας αντάξιας των προσδοκιών μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Αλέκο Βοσνιάδη για την προσφορά του και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK