Κρίσιμη ημέρα για την "Αγιά Σοφιά" στο ΣτΕ

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας θα συζητηθούν το πρωί της Παρασκευής (06/03) οι προσφυγές του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας καθώς και των 17 πολιτών που αντιτίθενται στην κατασκευή του γηπέδου της "Αγιάς Σοφιάς" στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κρίσιμη ημέρα για την "Αγιά Σοφιά" στο ΣτΕ
INTIME SPORTS

Σημαντική και κρίσιμη ημέρα για την ΑΕΚ, καθώς η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας θα συζητήσει τις προσφυγές του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και 17 πολιτών, οι οποίες αντιτίθενται στην κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι δύο υποθέσεις έχουν αριθμό πινακίου 12 και 13, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα αναβληθούν 5-6 προγενέστερες και ουσιαστικά θα είναι περίπου η έκτη υπόθεση που θα συζητηθεί. Το κύριο μέλημα των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να συζητηθεί η υπόθεση και να μην κατατεθεί αίτημα αναβολής.

Ο λόγος είναι πως οποιαδήποτε απόφαση αναβολής θα είναι μια αρνητική εξέλιξη στο θέμα του γηπέδου. Θα πρέπει να οριστεί εκ νέου μετά από αρκετούς μήνες και όπως γίνεται κατανοητό θα πρόκειται για μια σοβαρή εκκρεμότητα που δεν θα ευνοεί το σχέδιο για το ξεκίνημα των έργων.

Αντίθετα αν συζητηθεί κανονικά τότε είναι πολύ πιθανό μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού να έχει εκδοθεί και η απόφαση.

To Contra.gr βρίσκεται από το πρωί στο Δικαστήριο και θα σας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις, με φωτογραφίες και βίντεο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK