Ξανά παρέα με τον Απόλλωνα η Λαμία!

Η Λαμία επιβλήθηκε 2-0 της Σπάρτης και ανέβηκε στο ρετιρέ της βαθμολογίας της Stoiximan.gr Football League, ισόβαθμη με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÓÐÁÑÔÇ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÓÐÁÑÔÇ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μεσοβδόμαδα κατάφερε να "πιάσει" τον Απόλλωνα Σμύρνης στην πρώτη θέση της βαθμολογίας παίρνοντας τη νίκη στην έδρα του Πανσερραϊκού (3-0) σε εξ'αναβολής αγώνα για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και την Κυριακή η Λαμία απέδειξε πως είναι διατεθειμένη να ζήσει μέχρι τέλους το όνειρο της ανόδου.

Και αυτό γιατί μετά το άνετο 4-1 της "ελαφράς ταξιαρχίας" στην Κρήτη επί των Χανίων, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έκανε και αυτό το καθήκον της αφού έκαμψε με 2-0 την αντίσταση της Σπάρτης και βρίσκεται έτσι και αυτή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν χωρίς αμφιβολία ο Όμο, όχι μόνο για το γκολ στο 15' με το οποίο άνοιξε το δρόμο για τη νίκη αλλά και για την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ενέργεια του ( ντρίμπλα που θύμισε λίγο... Ροναλντίνιο) στη 77' όπου σέρβιρε γκολ πάρε-βάλε στον Βασιλόγιαννη και ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή της Λαμίας στην πρώτη θέση για μία ακόμα αγωνιστική.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Λαμία - Σπάρτη 2-0 (15' Όμο, 77' Βασιλόγιαννης)

Τρίκαλα - Καλλιθέα 1-2 (47' Γιαννιτσάνης / 56' Σταματάκος, 66' Σμυρλής)

ΟΦΗ - Αναγέννηση Καρδίτσας 5-0 (37' Χαντί, 43' Μπόατεγκ, 46', 48'-76' Βουό)

Πανελευσινιακός - Παναιγιάλειος 0-0

Καλλονή - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (58' Ρεπετσάς)

Αχαρναϊκός - Αιγινιακός 3-1 (34' Τζέφερσον, 68', 71' Ντάγκρας / 30' Ζγκούρι)

Πανσερραϊκός - Κισσαμικός 1-0 (45'+2' πεν. Γκούρτσας)

News 24/7

24MEDIA NETWORK