Ανακοίνωσε Σούλη Παπαδόπουλο η Λαμία

Η πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου στη Λαμία στη θέση του προπονητή επισημοποιήθηκε, ενώ νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Γιώργος Ποντίκας.

Ανακοίνωσε Σούλη Παπαδόπουλο η Λαμία

Η ανακοίνωση της Λαμίας: "Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Σούλη Παπαδόπουλο και τον γυμναστή, κ. Λάζαρο Βαρδάκη που μαζί με τον Απόστολο Παπανικολάου (βοηθός) και τον Γιάννη Ζαλαώρα (προπονητής τερματοφυλάκων) θα αποτελέσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους".

Ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου που έλεγε ότι αποχωρεί, παραμένει. Και μιλώντας στο lamiareport επεσήμανε: "Ο πήχης πάντα ήταν ψηλά, αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από έναν. Ο τελευταίος σε μια ομάδα μπορεί να κάνει τη ζημιά. Ακόμα και ο θυροφύλακας. Έχει παρθεί οριστική απόφαση για να μπει νέος πρόεδρος. Αυτός θα είναι ο Γιώργος Ποντίκας.

Εγώ θα ενισχύσω με 200.000 ευρώ ως χορηγία την ομάδα, από τις εταιρείες μου. Θέλω να ζητήσω από τους φιλάθλους να στηρίξουν τη διοίκηση και όλοι μαζί να κάνουμε μια ομάδα με την οποία θα χαμογελάσουν φέτος τα χείλη μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK