Απίστευτο: το εύστοχο πέναλτι έγινε έμμεσο για τον αντίπαλο!

Μία φάση μοναδική στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου εκτυλίχτηκε στο Λαμία-Καλλιθέα, με γκολ των γηπεδούχων χάρη σε εύστοχο πέναλτι να μετατρέπεται σε... έμμεσο (videos)!

Απίστευτο: το εύστοχο πέναλτι έγινε έμμεσο για τον αντίπαλο!

Η τρομερή αυτή φάση έλαβε χώρα στο 59ο λεπτό, με την Λαμία να πέφτει ουσιαστικα θύμα ενός νέου κανονισμού στα πέναλτι. Ήταν η στιγμή που ο Βάντερσον σταμάτησε λίγο πριν την εκτέλεση και "ανάγκασε" τον γκολκίπερ της Καλλιθέας Σταυριανό να πέσει προς την αριστερή του γωνία, με τον ίδιο να σκοράρει στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά.

Όλοι τότε, παίκτες και φίλαθλοι της Λαμίας πανηγύρισαν το γκολ που έδινε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους όμως οι χαρές δεν κράτησαν παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα, με τον διαιτητή Σπύρο Τσιάκο του συνδέσμου Θεσπρωτίας να μην μετράει το γκολ. Απόφαση που ήταν 100% σωστή καθώς έχει αλλάξει ο κανονισμός στο πέναλτι από το περασμένο καλοκαίρι και πλέον μετά από προσποίηση σε πέναλτι δεν υπάρχει επανάληψη στην εκτέλεση αλλά ακύρωση του πέναλτι!

Έτσι, ο διαιτητής όχι μόνο ακύρωσε το πέναλτι αλλά τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον Βάντερσον και ακολούθως υπέδειξε -ως όφειλε- έμμεσο φάουλ υπέρ της Καλλιθέας. Το "ωραίο" στην ιστορία είναι πως αγνοούσαν τον κανονισμό οι παίκτες και των δύο ομάδων καθώς μετά το σφύριγμά του περίμεναν να διατάξει επανάληψη του πέναλτι...

Ευτυχώς για τους γηπεδούχους δεν "τιμωρήθηκαν" από την εξέλιξη του αγώνα καθώς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Όμο από το 47ο λεπτό στον αγώνα κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα για την 7η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Ο ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ...

...ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΜΜΕΣΟ ΦΑΟΥΛ

ΛΑΜΙΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK