Τέλος ο Δερμιτζάκης από Λαμία

Παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας αποτελεί ο Παύλος Δερμιτζάκης, ύστερα από τη νέα γκέλα κόντρα στον Απόλλωνα 1926 που βάζει σε μπελάδες την ομάδα όσον αφορά την είσοδο στα Play Off.

Τέλος ο Δερμιτζάκης από Λαμία
INTIME SPORTS

Η ισοπαλία της Λαμίας κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 1-1, αποτέλεσε το "κύκνειο άσμα" για τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο της επαρχιακής ομάδας.

Οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, ενώ προσωρινά την ομάδα θα προπονεί ο Γιάννης Λύτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και πολλές επιτυχίες. Επίσης, όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους μπορούν να κάνουν αίτημα από την Δευτέρα το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου και να εγκριθεί.

Οφείλω σαν Πρόεδρος της ομάδας της Λαμίας ένα τεράστιο προσωπικό συγγνώμη διότι αισθάνομαι βαρύτατες ευθύνες για επιλογές που έκανα μέχρι σήμερα, Σε λίγο καιρό θα δώσω αναλυτική Συνέντευξη και θα εξηγώ γιατί η ομάδα της Λαμίας έφτασε να είναι εκτός play off και εκτός στόχων. Και τώρα επιβεβαιώνω το ρητό ότι τα κάστρα πέφτουν πρώτα από μέσα και μετά απ' έξω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK