Απέκτησε την ΑΕΛ ο Κούγιας

Εποχή Αλέξη Κούγια στην ΑΕΛ, καθώς ο γνωστός ποινικολόγος ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της επαρχιακής ομάδας. Ερωτηματικό το αν ο δεύτερος θα απομακρυνθεί εντελώς.

Απέκτησε την ΑΕΛ ο Κούγιας

Νέα εποχή στην ΑΕΛ, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία πώλησης της επαρχιακής ομάδας στον Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος συναντήθηκε στα γραφεία της "LA FARM" με τον Βαγγέλη Πλεξίδα και ήρθαν σε οριστική συμφωνία.

Τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ παρέδωσε το μέχρι πρότινος αφεντικό των "βυσσινί" στον νέο ιδιοκτήτη του συλλόγου, όμως υπάρχει πιθανότητα να διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής, τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της Λάρισας, όσο και στο προπονητικό κέντρο. Έως την Τρίτη θα συνταχθούν τα συμβόλαια, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με την Παναχαϊκή.

Το κοινό Δελτίο Τύπου

"Από Βαγγέλη Πλεξίδα και Αλέξη Κούγια

Σήμερα, στα γραφεία της LA FARM ολοκληρώθηκε διαδικασία της πωλήσεως της πλειοψηφίας των μετοχών από την εταιρεία LA FARM προς εταιρεία την οποία εκπροσωπεία ο κος Αλέξης Κούγιας. Τα πληρεξούσια συμβόλαια προς τον κο Κούγια για τη μεταβίβαση των μετοχών της LA FARM θα συνταχτούν την Τρίτη 30/06/2015, σε συμβολαιογραφείο των Τρικάλων.

Ο κος Βαγγέλης Πλεξίδας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ημέρα της συντάξεως του πληρεξουσίου, για να αποφασίσει αν η εταιρεία LA FARM θα διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής, τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ, όσο και στο προπονητικό κέντρο δεσμευόμενος ότι, σε κάθε περίπτωση η εταιρεία του θα αποτελέσει χορηγό της ΑΕΛ.

Οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Βαγγέλης Πλεξίδας συμφώνησαν όπως, από σήμερα ο κος Αλέξης Κούγιας θα χειριστεί προσωπικά το θέμα της προσλήψεως του προπονητού της ΑΕΛ, αλλά και των μεταγραφών των παικτών της ΑΕΛ, οι οποίοι θα επανδρώσουν το ρόστερ.

Σήμερα, ο κος Πλεξίδας παρέδωσε στον κο Κούγια τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου και η επίσημη ανακοίνωση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει την Τετάρτη 01/07/2015 στα γραφεία της ΑΕΛ και σε ώρα η οποία θα οριστεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK