Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Τσιμπάμπα, την Πέμπτη η παρουσίαση Ντόστανιτς

Με τη φανέλα της ΑΕΛ θα αγωνίζεται την επόμενη διετία ο Τζόελ Τσιμπάμπα, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι η παρουσίαση του Ράτκο Ντόστανιτς θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (16/7) στις 16:00.

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Τσιμπάμπα, την Πέμπτη η παρουσίαση Ντόστανιτς
INTIME SPORTS

ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την πρώτη της μεταγραφή μετά από την αγορά των μετοχών της από τον κ. Αλέξη Κούγια.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του νέουΤεχνικού Διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση αποκτήθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια ο σέντερ φορ Τζόελ Τσιμπάμπα (Joël Omari Tshibamba).

Ο παίκτης θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο Πέμπτη 16 Ιουλίου στα γραφεία της ΠΑΕαμέσως μετά την παρουσίαση του προπονητικού team", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για την επιστροφή του 26χρονου Ζαϊρινού μεσοεπιθετικού.

Ο Τζόελ Τσιμπάμπα φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας τον Ιανουάριο του 2011 ως δανεικός από την Λεχ Πόζναν, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους η ΑΕΛ απέκτησε τα δικαιώματά του μέχρι το 2013.

Επιπλέον, οι "βυσσινί" γνωστοποίησαν ότι η παρουσίαση του Ράτκο Ντόστανιτς θα γίνει την Πέμπτη (16/7) στις 16:00.

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015 και ώρα 16:00 θα παρουσιάσει επίσημα το νέο προπονητή της ομάδας κ. Ράτκο Ντόστανιτς, καθώς και τους συνεργάτες του.

Μετά την παρουσίαση του προπονητικού team θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου του νέου προπονητή στην αίθουσα συνεντεύξεων τύπου.

Στις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στα γραφεία της ΠΑΕ θα παραστεί ο νέος ιδιοκτήτης της κ. Αλέξης Κούγιας, ενώ στη συνέχεια και με το πέρας των εκδηλώσεων θα έχει συνεργασία με το νέο Τεχνικό Διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση και τα μέλη του προπονητικού team".

News 24/7

24MEDIA NETWORK