ΕΠΙΚΗ ανακοίνωση ΑΕΛ: "Θα γυρνάμε τσόντες"

Με μια απίστευτη και πρωτότυπη ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ αφήνει αιχμές για τη διαιτησία στους αγώνες των Τρικάλων, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Κέρκυρας. Διαβάστε αναλυτικά.

ΕΠΙΚΗ ανακοίνωση ΑΕΛ: "Θα γυρνάμε τσόντες"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Από ΠΑΕ ΑΕΛ - Βυσσινί Πυρήνες

Προς ΚΕΔ-ΕΠΟ.

Προς κ. Παπαλάκη Πρόεδρο Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Προς κ. Σπύρο Καλογιάννη, πρώην ιδιοκτήτη ΠΑΕ Κέρκυρα, από το 2008 προεδρο Football League.

Προς αθλητικους εισαγγελείς κ.κ. Κων/νο Σιμιτζόγλου, Στέφανο Μπάξεβανη.

Κύριοι,

Τις τελευταίες 4 αγωνιστικές στη Football League σημειώθηκαν οι εξής θεατρικές εκδηλώσεις.

1. Στα Τρίκαλα, παίχτηκαν δύο θεατρικά έργα: " έλα μαμά με σφάξανε" και "πως ο Θεός τιμώρησε τα λαμόγια των πέναλτι μαϊμού".

2. Στη Ριζούπολη, παίχτηκε το θεατρικό έργο "στα δύο πέναλτι το ένα δώρο". Το ίδιο έργο είχε ανέβει προ ολίγων ημερών με άλλους ηθοποιούς στην Κέρκυρα.

3. Στην Κέρκυρα, παίζεται συνεχώς το θεατρικό έργο "όλοι πρέπει να γίνουμε μαϊμούδες και να τρώμε μπανάνες".

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με καλλιτεχνικό βλέμμα βλέπει όλα αυτά τα θεατρικά έργα και έχει σκοπό στο γήπεδό της από εδώ και πέρα να μιμηθεί όλους αυτούς τους δημιουργούς και καλλιτέχνες και να ανεβάζει προχωρημένα θεατρικά εργά "τσόντες".

Συγχαρητήρια παιδιά, δεν ξέρουμε πώς πήγαν τα τετράγωνα στα νόμιμα και παράνομα στοιχήματα.

12η αγωνιστική - 1000 λεπτά ποδοσφαιρικού αγώνα, κανένα πέναλτι για μας, 5 παιχνίδια με παίκτη λιγότερο, 100 κίτρινες κάρτες και στο τελευταίο παιχνίδι εκτός των άλλων δε μετράνε και τα κανονικά γκολ.

ΥΓ1 Τον Παπαγεωργίου από την Αθήνα τον γνωρίζαμε, σήμερα μάθαμε και τον Παναγιωτόπουλο από το Αγρίνιο, που τον θεωρούσαμε τίμιο διαιτητή, αλλά γι αυτό είναι η ζωή, για να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

ΥΓ2 Εμείς όλα αυτά θα τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ, δε θα χάσουμε το κέφι μας κι ενώ αυτοί στα γήπεδα τους δε θα γεμίζουν ούτε λεωφορείο, εμείς θα γεμίζουμε το AEL FC ARENA με 16000 κόσμο.

ΥΓ3 Μόλις ο διαιτητής σφυρίξει πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, αμέσως θα σταματήσουμε το παιχνίδι, θα βραβευτεί ο διαιτητής σε ειδική τελετή, η δε σκηνή του πέναλτι θα γίνει συλλεκτικό πόστερ στα σχολεία της Λάρισας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK