Κούγιας: "Έβγαλα τον Γιαλιά από τα μπουντρούμια"

Αγνώμονα χαρακτήρισε τον ιδιοκτήτη των Τρικάλων, Χρήστο Γιαλιά και βόθρο το πρωτάθλημα της Football League ο Αλέξης Κούγιας.

Κούγιας: "Έβγαλα τον Γιαλιά από τα μπουντρούμια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επίθεση στον Χρήστο Γιαλιά, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τρικάλων εξαπολύει ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, χαρακτηρίζει "αγνώμονα" τον ισχυρό άνδρα των Τρικάλων και "βόθρο" το πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά η δήλωσή του

"Πληροφορήθηκα ότι ο πατέρας του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Φλαμουλίου Χρήστος Γιαλιάς έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε, αφενός μεν στο όνομά μου, αφετέρου δε για το αν έχω βάλει χρήματα και πόσα στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Για τον λόγο αυτό έχω να κάνω την εξής τοποθέτηση:

Ο κ. Γιαλιάς πριν σκεφθεί να αναφερθεί καν σε εμένα, τον συμβουλεύω να το σκέφτεται πολλές ημέρες και να μετρά μετά και μέχρι το χίλια.

Είναι τυχερός, όχι μόνο αυτός όσο και κάποιοι άλλοι, που αγαπώ παθολογικά το ποδόσφαιρο και πρόσωπα σαν και αυτόν μπορούν να μου μιλούν και να φωτογραφίζονται μαζί μου και μετά να το διηγούνται στα παιδιά και στα εγγόνια τους.

Όσον αφορά το πόσα χρήματα έχω βάλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ ας ρωτήσει τους προερχόμενους από την Α᾽Εθνική ποδοσφαιριστές μας, Έλληνες και ξένους, το προπονητικό team και τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα προπονητή κ. Τσιώλη τον οποίο εκλιπαρούσε να πάρει στην ομάδα του.

Ας ρωτήσει επίσης όλους τους παλαιούς ποδοσφαιριστές, προπονητές, υπαλλήλους, το ΙΚΑ και την εφορία που χρωστούσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.

Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με αυτόν και αυτό το κάνω γιατί εκτιμώ τα χρήματα που μου έδωσε για να τον βγάλω από τα μπουντρούμια, τότε που ήταν κρατούμενος για τα αδικήματα που ο ίδιος γνωρίζει.

Και θα τελειώσω με μια προτροπή προς αυτόν:

Όταν στη ζωή σου είσαι αγνώμων και αυτόν που παρακαλούσες να σε σώσει τον χρησιμοποιείς για να σε μάθουν, τιμωρείσαι. Εγώ εκτιμώ τα λεφτά που πλήρωσε για την επιστήμη μου, την προσωπικότητά μου και τις ικανότητές μου και ας προέρχονται από εκεί που αυτός ξέρει ότι προέρχονται.

Βεβαίως δεν έχω καταλάβει ακόμη πως ο πατέρας του ιδιοκτήτη του ΑΟ Φλαμουλίου ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τρίκαλα.

Τις επόμενες μέρες θα ρωτήσω και θα μάθω από την Football League και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εάν ο ΑΟ Φλαμουλίου μετονομάστηκε σε ΠΑΕ Τρίκαλα.

Ευτυχώς, τόσο εγώ όσο και η ΑΕΛ σε λίγες ημέρες φεύγουμε από αυτόν τον βόθρο με αυτούς τους τύπους και τους μπράβους τους και θα γλιτώσουμε την οποιαδήποτε επαφή μαζί τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK