"Μας πήραν τον Τασιούλη"

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ κατηγόρησε τον Τύρναβο για αθέτηση συμφωνίας παραχωρώντας τον νεαρό Τασιούλη στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Τασιούλης μεταγράφηκε από τον Τύρναβο στον Ολυμπιακό και η ΠΑΕ ΑΕΛ αντέδρασε, περιγράφοντας μια ηθική συμφωνία που υπήρχε μεταξύ των δύο ομάδων από πέρυσι το καλοκαίρι.

Το κείμενο των "βυσσινί": "Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε μέσω του διαδικτύου την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τασιούλη από τον Τύρναβο 2005 στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς. Σε καμία περίπτωση το συγκεκριμένο γεγονός δεν θα αποτελούσε θέμα ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ αν δεν προϋπήρχαν ηθικές δεσμεύσεις οι οποίες δεν τηρήθηκαν.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, στον οποίο ούτως ή άλλως ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του, είχε επιλεγεί το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα μας μαζί με τον Δημήτρη Σουλιώτη, ωστόσο για λόγους αγωνιστικής δραστηριότητας συμφωνήθηκε να παραμείνει ως το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον Τύρναβο.

Μέχρι και τον περασμένο μήνα υπήρξαν συζητήσεις - υπενθυμίσεις επί του θέματος, τόσο μεταξύ του Τεχνικού μας Διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση με τον προπονητή του Τυρνάβου κ. Μιλτιάδη Ζιάκα, όσο και του κ. Αλέξη Κούγια με τον πρόεδρο του φίλου σωματείου κ. Βασίλη Μπρέζα, όπου επιβεβαιώθηκαν για πολλοστή φορά η υφιστάμενη ηθική συμφωνία και η δυνατότητα της ΠΑΕ ΑΕΛ να έχει τον "τελευταίο λόγο" στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Παρ' όλα αυτά χωρίς να υπάρξει η τυπική έστω ενημέρωσή μας, η διοίκηση της ομάδας του Τυρνάβου προχώρησε στην αιφνίδια παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τασιούλη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ευνόητο γίνεται ότι από τη στιγμή που υπάρχει μονομερής ηθική παράκρουση και παραβίαση των συμφωνηθέντων, η πόρτα της συνεργασίας μας με την ομάδα του Τυρνάβου κλείνει ερμητικά".

Photo Credits: Actionimages

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πήρε Τασιούλη από τον Τύρναβο ο Ολυμπιακός

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα