Οι τραυματιοφορείς της ΑΕΛ ζητούν και τα ρέστα

Τη δική τους εκδοχή έδωσαν οι τραυματιοφορείς της Λάρισας που έκαναν τον γύρο του κόσμου προ εβδομάδων.

Οι τραυματιοφορείς της ΑΕΛ ζητούν και τα ρέστα

Καλεσμένοι σε τηλεοπτική εκπομπή ήταν οι διάσημοι πλέον τραυματιοφορείς της ΑΕΛ, οι οποίοι εξήγησαν το περιστατικό με τον παίκτη του Εργοτέλη και ζήτησαν και τα... ρέστα για τη συμπεριφορά του!

Ο Σπύρος Θεοχαριδης και ο Δημήτρης Καρακώστας, ηλεκτρολόγος και φούρναρης στο επάγγελμα αντιστοίχως, μίλησαν στον "ANT1" για όσα συνέβησαν στο περίφημο παιχνίδι ΑΕΛ-Εργοτέλης, όταν... έριξαν, πάτησαν, πέταξαν έναν παίκτη των Κρητικών.

"Αγανακτήσαμε από την κούραση, γιατί χρειάστηκε πολλές φορές να μπούμε μέσα και να μεταφέρουμε τους τραυματίες. Ο συγκεκριμένος δεν συνεργαζόταν" σημείωσαν με χιούμορ μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να προσθέσουν ότι στους επόμενους αγώνες της ΑΕΛ, κανένας αντίπαλος παίκτης δεν τραυματιζόταν!

Έκτοτε, πάντως, οι "βυσσινί" αγόρασαν και χρησιμοποιούν ένα ειδικό όχημα για να μεταφέρουν τους τραυματίες ποδοσφαιριστές εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι δηλώσεις τους και το περιστατικό

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ