"Οργιώδης η διαιτησία του Μουρτζάκη"

Στον ρέφερι της αναμέτρησης με τον Παναιγιάλειο επιτίθεται η ΑΕΛ, η οποία με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για "οργιώδη διαιτησία".

"Οργιώδης η διαιτησία του Μουρτζάκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυσαρεστημένη από τη διαιτησία του Μουρτζάκη στο ματς με τον Παναιγιάλειο ήταν η ΑΕΛ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για ένα παιχνίδι στο οποίο το σκορ θα έπρεπε να είναι "7-0 υπέρ της ΑΕΛ".

Η ανακοίνωση: "Μετά την οργιώδη διαιτησία του Μουρτζάκη από το Ηράκλειο και των βοηθών του Νικολακάκη από το Ηράκλειο και Καραγιαννίδη από την Αθήνα, οι οποίοι μετέτρεψαν ένα σκορ 7-0 υπέρ της ΑΕΛ σε ήττα 1-2, αποτέλεσμα που οδήγησε στο να θησαυρίσουν σίγουρα οι εγκληματίες του παράνομου στοιχήματος, στο οποίο απ' ότι φαίνεται συμμετέχουν και διαιτητές, όπως απεδείχθει και από το πρόσφατο παιχνίδι της Football League Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ αύριο Δευτέρα 22/2 το μεσημέρι στις 13:00 και αποδεχόμενος την πρόσκληση του Κυριάκου Θωμαίδη θα εμφανιστεί στη Δίκη του Σκάι αύριο στις 12 το βράδυ.

Τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί είναι:

1. Όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Football League από διαιτητές και ομάδες.

2. Οι επερχόμενες δίκες με την εγκληματική οργάνωση που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το έτος 1996".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανατροπή στη Λάρισα για τον Παναιγιάλειο

News 24/7

24MEDIA NETWORK