ΠΑΕ ΑΕΛ: "Ευπρόσδεκτη η ποινή..."

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, ύστερα από την απόφαση της ΕΕΑ να αφαιρέσει την ομάδα από τα κουπόνια του ΟΠΑΠ, τονίζοντας πως η ποινή είναι... ευπρόσδεκτη.

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Ευπρόσδεκτη η ποινή..."
Κούγιας ΑΕΛ Λέστερ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε οι αγώνες ΑΕΛ - Παναχαϊκή και Κισσαμικός - Εργοτέλης είναι ύποπτα χειραγώγησης κατόπιν έγγραφων διαπιστώσεων του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS).

Γι' αυτό το λόγο, αφαίρεσε τις τέσσερις ομάδες από τα κουπόνια του ΟΠΑΠ. Με αφορμή την εν λόγω απόφαση, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωσε, τονίζοντας πως η ποινή είναι... ευπρόσδεκτη.

H ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε στην ΠΑΕ ΑΕΛ ότι το περσυνό παιχνίδι των PLAYOFF μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ κρίθηκε ύποπτο απόπειρας χειραγώγησης και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να επιβάλει την ποινή της εξόδου στην ΠΑΕ ΑΕΛ από το παιχνίδι του στοιχήματος το οποίο διοργανώνει ο ΟΠΑΠ.

Παρά το ότι το παιχνίδι αυτό αφορά αγώνα περσινού πρωταθλήματος στο οποίο η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ήταν η εταιρεία LA FARM του κυρίου Πλεξίδα και παρά το ότι η ποινή αυτή είναι ευπρόσδεκτη από την σημερινή ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ και για λόγους εντυπώσεων και για λόγους ουσίας αφού η μεγάλη πληγή για τις μεγάλες ΠΑΕ με ηθική υποδομή είναι το στοίχημα, η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την έκπληξή της γιατί ο παράνομος στοιχηματισμός ήταν στο ότι θα επιτευχθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι τουλάχιστον δύο γκολ και τελικώς το συγκεκριμένο παιχνίδι έληξε μόνο με 1-0 και ήρωα του αγώνα όπως θα θυμούνται οι θεατές εκείνου του παιχνιδιού ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Κλεάνθης Παπαδόπουλος και αρνητικοί πρωταγωνιστές οι επιθετικοί της ΠΑΕ ΑΕΛ οι οποίοι έχαναν τα άχαστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ύποπτο χειραγώγησης το ΑΕΛ-Παναχαϊκή

News 24/7

24MEDIA NETWORK