ΠΑΕ ΑΕΛ: "Υπερκόπωση από τους ηθοποιούς-τραυματίες"

Η ΠΑΕ ΑΕΛ πήρε θέση για το συμβάν με τους τραυματιοφορείς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Εργοτέλη, χαρακτηρίζοντας "ηθοποιούς" τους παίκτες της κρητικής ομάδας. Παράλληλα, τόνισε πως η προβολή του συγκεκριμένου VIDEO από συγκεκριμένα ΜΜΕ έχει σκοπιμότητα.

Το VIDEO με τους τραυματιοφορείς και τον Λεονάρντο Κούρτη, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΛ και του Εργοτέλη, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η απαράδεκτη συμπεριφορά των τραυματιοφορέων προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Λόγω της γενικότερης κατακραυγής η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση, τονίζοντας πως ο τραυματιοφορέας συμπεριφέρθηκε μ' αυτό τον τρόπο λόγω της... υπερκόπωσης από τη μεταφορά "ηθοποιών", δήθεν τραυματιών, ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, κάνει λόγο για σκοπιμότητα πίσω από την συνεχή προβολή του εν λόγω VIDEO, ενώ αποκαλύπτει πως από την επόμενη αγωνιστική θα υπάρξει ηλεκτρονικό αυτοκίνητο για τη μεταφορά των τραυματιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή το video που προβάλλεται με ιδιαίτερη σφοδρότητα και με πρωταγωνιστές τους εθελοντές τραυματιοφορείς ανακοινώνει τα εξής:

1. Είναι φανερό ότι στο πρώτο σκέλος του προβαλλόμενου video ο ένας εκ των τραυματιοφορέων, λόγω της υπερκοπώσεως από τις συνεχείς, περίπου δέκα, μεταφορές "ηθοποιών" δήθεν τραυματιών ποδοσφαιριστών γλιστρά και πέφτει.

2. Τη συμπεριφορά του στην αμέσως επόμενη σκηνή που εγκαταλείπει το φορείο στο έδαφος, από την εξήγηση που μας έδωσε, λόγω της υπερκοπώσεως, την κακίζουμε, αλλά θεωρούμε ότι η συνεχής προβολή του συγκεκριμένου video από συγκεκριμένα ΜΜΕ έχει σκοπιμότητα.

Ανεξαρτήτως των ως άνω ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ήρθε σε επαφή με εισαγωγέα ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων μεταφοράς τραυματιών, με σκοπό στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο υπερσύγχρονο AEL FC ARENA να είναι διαθέσιμο ένα τέτοιο ειδικό όχημα.

Θυμηθείτε το συμβάν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απειλεί με αποχώρηση ο Εργοτέλης

Ανακοίνωση του Εργοτέλη για διαιτησία και... τραυματιοφορείς

Πέταξαν από το φορείο παίκτη του Εργοτέλη