Παπαδόπουλος: "Στόχος μας το δέκα στα δέκα"

O τεχνικός της ΑΕΛ, Σούλης Παπαδόπουλος παραχώρησε την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει των Play Off, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο.

Παπαδόπουλος: "Στόχος μας το δέκα στα δέκα"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Λάρισας, Σούλης Παπαδόπουλος στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου:

"Πρώτα από όλα χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους. Θέλω να πω κάποια πράματα που μπορεί και να ξαφνιάσουν τον κόσμο. Θα προσπαθήσω να πω κάποια πράματα για να καταλάβει ο κόσμος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου και όχι μόνο το προπονητικό team. Όπως επίσης ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας και την διοίκηση. Πολλοί από σας δεν πιστεύατε ότι θα κάνουμε το 5 στα 5, αλλά δυστυχώς κάναμε 4 στα 5.

Νομίζω ότι αυτό μας έδωσε δύναμη η ενέργεια που κάναμε στο παιχνίδι με την Καρδίτσα, το να βγούμε έξω και να πάμε στους φιλάθλους και να ακούσουμε τα παράπονα τους. Στα επόμενα 2 παιχνίδια πήραμε 6 πολύτιμους πόντους σε 2 ντέρμπι. Πήραμε τις νίκες και μπήκαμε στα play-off και όχι στα play-out. Από τις 6 ομάδες που μπήκαν στα play-out, οι 3 θα πέσουν. Δόξα τω Θεώ είμαστε στα play-off και μακάρι να βγούμε κατηγορία. Καταφέραμε τον στόχο μας και είμαστε εδώ που είμαστε. Πρέπει να κάνουμε 10 στα 10 για να βγούμε κατηγορία. Ξέρω ότι ακούγεται παράλογο, αλλά θα προσπαθήσουμε. Σε κάθε παιχνίδι θα διεκδικήσουμε την νίκη.

Ξέρω ότι ΑΕΚ και Ηρακλής είναι τα φαβορί. Έχουμε όλες οι ομάδες το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την άνοδο. Θα είναι τα καλύτερα play-off που έχουν γίνει γιατί όλες οι ομάδες είναι ιστορικές. Θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι οι δύο πρώτες ομάδες δεν θα ναι η ΑΕΚ και ο Ηρακλής. Θέλω να ξεκαθαρίσω στον κόσμο πως δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μου από την στιγμή που τα καταφέραμε. Δουλεύουμε στο πως θα μπορέσουμε να ανέβουμε. Είναι δύσκολο να ανεβούμε κατηγορία, αλλά θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω στον εαυτό μου και στους παίκτες, πιστεύω στον κόσμο και θέλουμε να τον συσπειρώσουμε. Του χρόνου θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράματα άμα είμαστε στην Super League. Είναι τελείως διαφορετικό να αγωνίζεται η ομάδα στον αφρό και άλλο στην Γ’ Εθνική όπως πέρυσι ή στην Football League.

Παπαδόπουλος: "Στόχος μας το δέκα στα δέκα"

Για να πάω λίγο πίσω, είχαμε ένα φιλικό την προηγούμενη εβδομάδα. Κανένας δεν ξέρει τι μπορεί να ξημερώσει, όταν υπάρχει διακοπή. Νομίζω ότι αν αρχίσουμε την Κυριακή, θα είναι το καλύτερο, γιατί μετά τα ρεπό κανείς δεν είναι έτοιμος. Αν αρχίσουν τώρα τα παιχνίδια, θα είναι το καλύτερο για όλες τις ομάδες. Για το φιλικό, πιστεύω ότι μέχρι το 70’ η ομάδα ήταν όπως μου αρέσει και είμαι ευχαριστημένος. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά υπήρχαν κι άλλοι λόγοι. Τα παιδιά που μπήκαν πιστεύω ότι δεν θα παίξουν ποτέ στις ομάδες τους με αυτήν την διάταξη. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα που έπαιξε μέχρι το 70’ και απογοητευμένος από κάποια παιδιά που μπήκαν μετά. Ο στόχος μας είναι ένας, το 10 στα 10.

Επίσης, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στους προηγούμενους προπονητές. Όμως, δεν μπορώ να το κάνω και δεν μιλάω για τον πρώτο ή τον δεύτερο αλλά για τους υπόλοιπους που έλεγαν ότι η ομάδα δεν μπορεί ή ότι τους ενοχλεί ο κύριος Πλεξίδας. Η ομάδα μπήκε στα play-off και όχι στα play-out όπου πήγαινε με μαθηματική ακρίβεια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπεύθυνος είμαι εγώ και οι ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι και οι ποδοσφαιριστές το κατάλαβαν".

-Για τα επερχόμενα παιχνίδια τωνplay-off, αλλά και για τα προηγούμενα στο πρωτάθλημα:

"Για τα παιχνίδια που έρχονται, θα δούμε. Θα παίξουμε και μακάρι να κερδίσουμε, εμείς πάμε για την νίκη. Για το παρελθόν, δεν ξέρω από την στιγμή που δεν ήμουν εδώ. Είμαι αισιόδοξος από την στιγμή που στα 5 παιχνίδια κάναμε 4 νίκες. Δεν χρωστάμε σε κανέναν τίποτα, μόνο στον εαυτό μας και στον κόσμο. Γιατί να μας κερδίσει η Παναχαϊκή ή ο Βόλος, ή ο Ηρακλής. Είναι καλές ομάδες, αλλά ρωτήστε τους, μπορούν να μας κερδίσουν; Μα υπολογίζουν. Σίγουρα, είναι τα φαβορί, όπως και η Λαμία, αλλά την πετάξαμε έξω. Η Λαμία, είχε 5 πόντους διαφορά από την ΑΕΛ, αλλά την αφήσαμε πίσω. Αυτό με κάνει αισιόδοξο. Η πόλη, έχει συσπειρωθεί πολύ και όλοι ένιωσαν υπερήφανοι για την ομάδα τους. Είναι από τις μεγαλύτερες νίκες που έχω κάνει εγώ και από τις σημαντικότερες που έχει κάνει η ΑΕΛ".

-Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:

"Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, ξέρουμε ότι άμα το κέρδιζε ο Ηρακλής θα πάρει 9 βαθμούς και εμείς θα μέναμε απ’ έξω. Τον Ηρακλή τον σέβομαι πολύ και αυτόν και τον κόσμο του. Κάθε ομάδα ήθελε την νίκη για τον δικό της σκοπό. Όπως βάλαμε το γκολ εμείς, θα μπορούσε να το βάλει και ο Περόνε. Ήταν μια μονομαχία, σώμα με σώμα. Εκεί που πετύχαμε ένα όμορφο γκολ, ξαφνικά κάποιος αποφάσισε ότι πρέπει να αλλάξει τα πάντα. Από το 83’ έως το 97’ ένιωσα πως έπαιζα όλα τα παιχνίδια που έχω παίξει ως προπονητής. Η φάση του πέναλτι, δεν υπήρχε. Στα 10 πέναλτι που χτυπάει ο Περόνε, τα 8 τα χτυπάει έτσι, οπότε αυτές τις οδηγίες είχαμε δώσει στον τερματοφύλακα".

Παπαδόπουλος: "Στόχος μας το δέκα στα δέκα"

-Για το πώς θα ήθελε την κλήρωση τωνplay-off:

"Αν είχαμε τους φιλάθλους μας, θα ήθελα το πρώτο παιχνίδι να το είχαμε εντός. Δεν θα μας πείραζε κανείς, με όποια ομάδα και να παίζαμε".

-Για το αν ο κόσμος σταθεί δίπλα στην ομάδα:

"Πιστεύω πως μετά τον Ηρακλή, αν υπήρχε άλλο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος μέσα στην έδρα μας, το Αλκαζάρ θα είχε κόσμο. Το πρώτο παιχνίδι είναι χωρίς φιλάθλους, δυστυχώς για εμάς. Αν ο κόσμος δει ότι μπορεί να τα καταφέρουμε, θα έρθει. Αυτό είναι στο χέρι μας. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια. Θα πρέπει αυτό που κάνουμε να το πιστεύουμε".

Για το πότε έμαθε για την ποινή κεκλεισμένων των θυρών:

"Το έμαθα την Δευτέρα ότι θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών. Θα είναι πολύ άσχημο για τον κόσμο αν παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι με την ΑΕΚ, γιατί εμείς θα χάσουμε την αύρα μας, αλλά και ο κόσμος δεν θα μπορεί να το χαρεί. Κοιτάμε να καλύψουμε τους 7 βαθμούς του Ηρακλή, να μην κρυβόμαστε, είναι δύσκολο να κυνηγήσουμε την ΑΕΚ. Ο Ηρακλής το ξέρει αυτό και θα έχει άγχος. Έχασα ένα παιχνίδι με την Ζάκυνθο, όπου θα μπορούσα να έχω τον κόσμο. Ενημερώθηκα ότι θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι χωρίς κόσμο. Τι να κάνουμε; Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον κόσμο στα επόμενα. Είναι άσχημο για όλους μας αυτό. Προτείνω να τα αφήσουμε όλα αυτά, το τι λάθη έγιναν και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να ανέβει κατηγορία; Μου άρεσε πάρα πολύ μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, το κλίμα που υπήρχε. Πρέπει να συσπειρωθούμε, διότι μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. Και οι άλλες ομάδες έχουν προβλήματα, αλλά συσπειρώνονται και αυτό περνάν προς τα έξω".

-Για την στάση που θα κρατήσει σταplay-off στον πάγκο της ΑΕΛ:

"Αν χρειαστεί να είμαι εκρηκτικός, θα το κάνω. Είδατε ότι χρειάζεται. Αν χάναμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή, θα το μετάνιωνα, αλλά όταν αποβλήθηκα εκεί που έκατσα, είχα καθαρότερο πλάνο και μας βγήκε. Εκείνη την μέρα, δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από την νίκη για εμάς, έπρεπε να φύγουμε με την νίκη από μια ομάδα, που ήταν αήττητη. Σέβομαι τον Ηρακλή, αλλά πρέπει να τους μεταφέρων πίεση".

-Για το τι θέλει από την ΑΕΛ:

"Για να πάω σε μια ομάδα να κάτσω, θέλω να είμαι αποδεκτός από τους ποδοσφαιριστές και από τον κόσμο. Αυτοί δίνουν να καταλάβει στην διοίκηση αν έχω την εμπιστοσύνη της. Αν φύγω από την ΑΕΛ, είμαι σίγουρος ότι θα ξαναγυρίσω. Δεν μπορείς να ξέρεις τι σου ξημερώνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK