Τέλος ο Ντόστανιτς από την ΑΕΛ λόγω... Ναγιάρ

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Ράτκο Ντόστανιτς, ύστερα από την απόφαση του Αλέξη Κούγια να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τον Σεμπάστιαν Ναγιάρ, παρά την αντίθετη άποψη του Σέρβου τεχνικού.

Τέλος ο Ντόστανιτς από την ΑΕΛ λόγω... Ναγιάρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον εξαίρετο Σέρβο προπονητή και άνθρωπο κ. Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο κ. Ντόστανιτς, μετά από την προσωπική απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ να παραμείνει ο Ναγιάρ στο δυναμικό της ομάδος, υπέβαλε την παραίτησή του, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λιόντου, του Ά Αντιπροέδρου κ. Κιούση και του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδος κ. Θωμά Κυπαρίσση, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον ποδοσφαιριστή Ναγιάρ λόγω της συμπεριφοράς του τόσο απέναντι στο προπονητικό team όσο και απέναντι στους συμπαίκτες του.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας θέλουν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς τον προπονητή και άνθρωπο κ. Ντόστανιτς ο οποίος κατάφερε μέσα σε 7 μήνες να μετατρέψει σε ομάδα 27 νέους παίκτες και να καταφέρει επί 19 αγωνιστικές, μέχρι και το άτυχο παιχνίδι με την ΠΑΕ Παναιγιάλειος, να έχει την ομάδα πρώτη και με 2 ήττες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωρίζει ότι η δουλειά του συγκεκριμένου προπονητή υπό φυσιολογικές συνθήκες Πρωταθλήματος, με διαιτησία 50-50 στα παιχνίδια της ΑΕΛ και στα παιχνίδια των αντιπάλων της, θα είχε ως αποτέλεσμα διαφορά τουλάχιστον 10 βαθμών υπέρ της ΑΕΛ από τους ανταγωνιστές της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK