"Βόμβα" με Ακόστα η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ συνεχίζει τις εντυπωσιακές κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ούσα σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 26χρονο Βενεζουελάνο άσο, Ραφαέλ Εντουάρντο Ακόστα.

"Βόμβα" με Ακόστα η ΑΕΛ

O νέος μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας έχει θέσει ως στόχο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου την άνοδο στη Super League και οι μεταγραφικές κινήσεις -μέχρι στιγμής- αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η επαρχιακή ομάδα, ύστερα από την απόκτηση του Ματθαίου Μαρουκάκη, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ραφαέλ Εντουάρντο Ακόστα για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο 26χρονος άσος δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, καθώς στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου. Παράλληλα, ήταν στην αποστολή της Βενεζουέλας στο Copa America της Χιλής, ενώ αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της Λάρισας, Ράτκο Ντόστανιτς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με νοτιοαμερικανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Ελλάδα και είναι επιλογή του κ. Ντόστανιτς. Ο ποδοσφαιριστής είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK