Επίσημη η μη συμμετοχή της Νίκης Βόλου στη Football League

Η διοίκηση της Νίκη Βόλου, μέσω επιστολής σε Football League και ΕΠΟ, ανακοίνωσε την αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

H διοίκηση της Νίκης Βόλου γνωστοποίησε τόσο στη Football League όσο και στην ΕΠΟ, ότι αδυνατεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας τη νέα σεζόν, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική.

Η επαρχιακή ομάδα είχε αποχωρήσει τον περασμένο Ιανουάριο από το πρωτάθλημα της Super League, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων κι έκτοτε προετοιμαζόταν για να αγωνιστεί στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία, κάτι που επισημοποιήθηκε την Τετάρτη (10/06).

Πλέον κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει και ο ΟΦΗ, μετά την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (15/6), από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση. Οσο για τον Εργοτέλη, φημολογείται ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Football League, αλλά θα επιλέξει κι αυτός τη Γ’ Εθνική, ωστόσο ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.

Διαβάστε ακόμα:

"Ναυάγησε" η αναδιάρθρωση, ελπίδες ο Άρης

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα