Επίσημη η μη συμμετοχή της Νίκης Βόλου στη Football League

Η διοίκηση της Νίκη Βόλου, μέσω επιστολής σε Football League και ΕΠΟ, ανακοίνωσε την αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Επίσημη η μη συμμετοχή της Νίκης Βόλου στη Football League

H διοίκηση της Νίκης Βόλου γνωστοποίησε τόσο στη Football League όσο και στην ΕΠΟ, ότι αδυνατεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας τη νέα σεζόν, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική.

Η επαρχιακή ομάδα είχε αποχωρήσει τον περασμένο Ιανουάριο από το πρωτάθλημα της Super League, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων κι έκτοτε προετοιμαζόταν για να αγωνιστεί στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία, κάτι που επισημοποιήθηκε την Τετάρτη (10/06).

Πλέον κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει και ο ΟΦΗ, μετά την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (15/6), από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση. Οσο για τον Εργοτέλη, φημολογείται ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Football League, αλλά θα επιλέξει κι αυτός τη Γ’ Εθνική, ωστόσο ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.

Διαβάστε ακόμα:

"Ναυάγησε" η αναδιάρθρωση, ελπίδες ο Άρης

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ