Επίσημη η μη συμμετοχή της Νίκης Βόλου στη Football League

Η διοίκηση της Νίκη Βόλου, μέσω επιστολής σε Football League και ΕΠΟ, ανακοίνωσε την αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Επίσημη η μη συμμετοχή της Νίκης Βόλου στη Football League

H διοίκηση της Νίκης Βόλου γνωστοποίησε τόσο στη Football League όσο και στην ΕΠΟ, ότι αδυνατεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας τη νέα σεζόν, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική.

Η επαρχιακή ομάδα είχε αποχωρήσει τον περασμένο Ιανουάριο από το πρωτάθλημα της Super League, λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων κι έκτοτε προετοιμαζόταν για να αγωνιστεί στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία, κάτι που επισημοποιήθηκε την Τετάρτη (10/06).

Πλέον κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνει και ο ΟΦΗ, μετά την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (15/6), από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση. Οσο για τον Εργοτέλη, φημολογείται ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Football League, αλλά θα επιλέξει κι αυτός τη Γ’ Εθνική, ωστόσο ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.

Διαβάστε ακόμα:

"Ναυάγησε" η αναδιάρθρωση, ελπίδες ο Άρης

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ