Ο Απόλλωνας δεν την... πάτησε όπως η Λαμία!

Ερωτευμένος με την κορυφή! Ο Απόλλωνας πέρασε νικηφόρα από τον Εύοσμο επικρατώντας 1-0 του Αγροτικού Αστέρα και ξέφυγε 3 πόντους από την 2η της βαθμολογίας, Λαμία.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Μία ημερά μετά την εκτός έδρας ήττα της Λαμίας στα Τρίκαλα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, ο πρωτοπόρος Απόλλωνας Σμύρνης πήγε... υποψιασμένος στον Εύοσμο αφού επιβλήθηκε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στο ματς που έριξε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League και αύξησε σε τρεις βαθμούς τη διαφορά από την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το "χρυσό" τρίποντο για την "ελαφρά ταξιαρχία" απέναντι σε μία ομάδα που μέχρι πρότινος ήταν αήττητη εντός έδρας το πέτυχε στο 41' ο Κονέ, με τον Ιβοριανό να πιάνει ένα ασύλληπτο σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχύ που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ Γιακουμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN.GRE FOOTBALL LEAGUE.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Ουνγιαλίδης, Γκότοβος, Βουτσιάς (87' Πάλλας), Τάι, Χατζής, Τριανταφυλλάκος (84' Θεοδωρίδης), Μέρντοβιτς (62' Γκέσιος), Φελίπε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χιώτης, Πάνος, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Ρομάνο (75' Κύργιας), Σιατραβάνης, Κονέ, Περογαμβράκης (62' Ομπόντο), Πετρόπουλος (89' Αλμπάνης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK