Ο Μελισσανίδης καταθέτει στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα βρεθεί την Τρίτη στο γραφείο του ανακριτή που έχει αναλάβει το φάκελο της υπόθεσης "εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο", στο πλαίσιο της εξέτασης μαρτύρων.

Ο Μελισσανίδης καταθέτει στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς
INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του σχετικά με την υπόθεση που ταλανίζει τον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ορισμένα από τα στοιχεία που έχει μαζί του είχαν γίνει γνωστά και στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει τον Νοέμβριο και στην οποία είχε επιτεθεί κατά του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα γίνει το 4ο πρόσωπο του αθλήματος που περνάει το κατώφλι του ανακριτή, μετά από τον πρώην μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτη Βελλή, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη.

Μέχρι στιγμής, ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις σε 16 πρόσωπα διαφόρων ιδιοτήτων από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο από το έργο του ανακριτή, ενδέχεται να αυξηθεί ο αριθμός των ποινικά διωκόμενων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα του ανακριτή πλησιάζει στο τέλος της και πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί το επόμενο βήμα στην υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

Προθεσμία 12 ημερών δίνει το ΣτΕ για την υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK