Ο Τζούρτζεβιτς τα είπε με τον φίλο του από την ΑΕΚ για το ντέρμπι!

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Ούρος Τζούρτζεβιτς έκανε δηλώσεις με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Σέρβος άσος αποκάλυψε ποιος είναι ο... κολλητός του από τους "κιτρινόμαυρους", ότι μίλησε μαζί του και απάντησε σε ερώτηση για το αν έβαλαν στοίχημα!

Ο Τζούρτζεβιτς τα είπε με τον φίλο του από την ΑΕΚ για το ντέρμπι!

Τσόσιτς και Τζούρτζεβιτς γνωρίζονται καλά από την κοινή τους πορεία στις "μικρές" εθνικές της Σερβίας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, ο στράικερ του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως έχει μιλήσει με τον αμυντικό της ΑΕΚ για το ντέρμπι.

Το... σέρβικο στόρι ξεκίνησε όταν ο 23χρονος επιθετικός ρωτήθηκε για τους αμυντικούς της Ένωσης που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι επιθετικοί του Ολυμπιακού σχολίασε: "Σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι.

Γνωρίζω καλά πως έχουν δυνατούς παίκτες όπως τον Τσόσιτς, που τον ξέρω από την εθνική ομάδα, τον Βράνιες, που είναι επίσης ένας δυνατός παίκτης. Θα γίνει μια σκληρή μάχη ανάμεσα στους δικούς μας επιθετικούς και στους αμυντικούς της ΑΕΚ."

Στη συνέχεια ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αποκάλυψε ότι τα είπε με τον Τσόσιτς, ωστόσο δεν έβαλαν κάποιο... στοίχημα για το παιχνίδι: " Μιλήσαμε σήμερα το πρωί, αλλά στοιχήματα δεν βάλαμε".

Γενικά για το πώς βλέπει το κυριακάτικο (24/9) ντέρμπι με την Ένωση ο Σέρβος σχολίασε: "Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το ντέρμπι. Είναι το πρώτο μου ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέρω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εκείνοι έχουν το βαθμολογικό πλεονέκτημα, έχουν δύο περισσότερους βαθμούς από μας. Εμείς όμως είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο."

News 24/7

24MEDIA NETWORK