Νιόπλιας: "Να κερδίζουμε παντού για να ανέβουμε!"

Ξεκάθαρος και χωρίς φανφάρες ο Νίκος Νιόπλιας στην πρώτη του ΟΦΗ, έθεσε ως πρώτο και μοναδικό στόχο την άνοδο στη Superleague.

Νιόπλιας: "Να κερδίζουμε παντού για να ανέβουμε!"

Aναλυτικά όσα είπε στην πρώτη της ομάδας: "Πρώτα θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους δύο συνεργάτες μου, τον Γιώργο Βλαστό και τον Λευτέρη Πουπάκη και ελπίζω να έχω το ίδιο καλή συνεργασία με τους ανθρώπους που ήρθαν». Θα είναι μια χρονιά δύσκολη και επίπονη και ελπίζω στο τέλος να χαρούμε και να τα καταφέρουμε με την βοήθεια όλων. Είτε έτσι, είτε αλλιώς στόχος είναι η άνοδος και θέλουμε την βοήθεια του κόσμου μας και για να έρθει κοντά μας θα πρέπει να του προσφέρουμε κάτι.

Τα παιδιά που θα έρχονται, θα έρχονται για βασικοί. Θέλουμε να πάρουμε παίκτες που είναι στην Σούπερ Λιγκ και αυτό δεν είναι εύκολο. Τέτοιους παίκτες προσπαθούμε να κλείσουμε για να έρθουν στην ομάδα μας. Αυτοί θα δώσουν αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα στην ομάδα μας. Το θέμα είναι ότι δεν είναι εύκολο. Όχι γιατί δεν αποδέχονται τις προτάσεις μας, γιατί έχουμε κάποια οικονομικά στάνταρ. Θέλουμε να είναι πληρωμένοι οι παίκτες μας και ότι τους τάξουμε, αυτό θα είναι. Θα πάμε σίγουρα για τρεις, μπορεί και τέσσερις. Σίγουρα, θέλουμε ένα σέντερ φορ. Οπωσδήποτε θέλουμε δύο χαφ και εκεί θέλουμε να πάρουμε έναν παίκτη που θα παίζει και σε άλλη θέση.

Θα πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε και όχι για τον βαθμό της ισοπαλίας. Θα πηγαίνουμε σε δυνατές έδρες όμως το καλό είναι ότι υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με την προηγούμενη σεζον".

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα