Οι... απλήρωτοι του ΟΦΗ συνεχίζουν να μοιράζουν τριάρες

Τι κι αν τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να βασανίζουν τους παίκτες του ΟΦΗ; Στο γήπεδο τα δίνουν όλα και μάλιστα κόντρα στην Δόξα Δράμας, που έχει στόχο την άνοδο, έριξε... τριάρα, με τον Μάνο να σκοράρει το γκολ της χρονιάς (VIDEO).

ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ofi panigiriki EUROKINISSI

Τρίτη σερί νίκη για την ομάδα του ΟΦΗ, τρίτο παιχνίδι που δεν δέχεται καν γκολ! Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου μπροστά σε περίπου 5000 φιλάθλους της ομάδας, έκρυψαν το τόπι και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα στην Δόξα Δράμας.

Το σκορ άνοιξε στο 30ο λεπτό ο Μάνος, όταν ο Παπαστεργιανός έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε πάνω στα σώματα και στρώθηκε πάνω στον Έλληνα στράικερ που με πλασέ έκανε το 1-0. Ο Μάνος έκανε και το 2-0 με εντυπωσιακό σουτ πάνω στην κίνηση αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 37ο λεπτό!

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης υπέγραψε την τριάρα με καταπληκτικό σουτ στο 58ο λεπτό με τον κόσμο να πανηγυρίζει έξαλλα στην εξέδρα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός, Νάστος, Λεάλ (73′ Παπατόλιος), Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κοιλιάρας (89′ Μονιάκης), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (83′ Πουρτουλίδης), Ποτουρίδης.

Δόξα Δράμας (Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Όστοϊτς, Σπυρόπουλος (35′ Αρναρέλλης (75′ Μαρκόπουλος), Πεταυράκης, Νατσιόπουλος, Κάσες, Ματσούκας (46′ Λίτσκας), Μπαικαρά, Κουσκουνάς, Ριζογιάννης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK