Με έξι παίκτες έμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται προ διάλυσης και δύσκολα θα παραταχθεί για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Με έξι παίκτες έμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες ώρες πριν από τη διάλυση φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος πιθανότατα να μην συμπληρώνει ούτε ενδεκάδα για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις 30.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί στους ποδοσφαιριστές, με συνέπεια ακόμα έναν κύκλο προσφυγών.

Οι Γρηγόρης Κυζιρίδης, Σπύρος Γκουγκούδης, Τάσος Χρυσοστομίδης και Σταύρος Παναγιώτου κινήθηκαν δικαστικά για να διασφαλίσουν τις οφειλές προς το πρόσωπό τους και σε συνδυασμό με τις προηγούμενες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, την προσφυγή του Σταμάτη Καρρά που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα και την απουσία του Δημήτρη Αρβανίτη για προσωπικούς λόγους, τυπικά η ομάδα διαθέτει μόλις έξι διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Τα χρέη σε ΙΚΑ και Εφορία δεν επιτρέπουν την έκδοση δελτίων σε παίκτες από την ομάδα Νέων και εφόσον δεν αλλάξει κάτι τις προσεχείς ώρες, η ομάδα δεν θα κατέβει στο παιχνίδι της Κυριακής για την 16η αγωνιστική της Football League και θα οδηγηθεί σε διάλυση, ακολουθώντας τον δρόμο του Εργοτέλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK