Τέλος ο Ελευθερόπουλος από Ολυμπιακό Βόλου

Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Λίγες ώρες πριν από την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι Θεσσαλοί υποδέχονται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανόδου της Football League, δίχως κάποιον στόχο, αφού θα τερματίσουν είτε στην 5η είτε στην 6η θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Ο 38χρονος τεχνικός είχε αναλάβει στα μέσα της σεζόν, ωστόσο αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση

"Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο όσο και τον κ. Στέλιο Βενετίδη για όσα προσέφεραν στην ομάδα μας έως και σήμερα. Σύσσωμη η Διοίκηση εύχεται και στους δύο καλή συνέχεια στην προπονητική τους καριέρα".

Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα