Το unfair play της χρονιάς

Το Contra.gr έδωσε "προθεσμία" έξι ημερών στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να... απολογηθεί για το ματς-παρωδία με τον Βύζαντα στα Μέγαρα, όπου οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 8-0.

Το unfair play της χρονιάς

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας και απλώς επιθυμούσε τη νίκη επί του ουραγού του Νοτίου ομίλου, προκειμένου να μην αλλάξουν οι ισορροπίες στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Που είναι το μεμπτό;

Ο Βύζας Μεγάρων παρατάχθηκε "ακέφαλος" από τη στιγμή που στις 16 Μαρτίου αποχώρησε ο υπηρεσιακός προπονητής Θανάσης Σταματόπουλος και με 12 παίκτες της U21 στην αποστολή του, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" επέλεξαν να βάλουν τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και άλλα τόσα στο δεύτερο!

Το unfair play της χρονιάς
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Βόλου πανηγύρισε μία από τις πιο εμφατικές νίκες της ιστορίας του. Σύμφωνοι. Στον αθλητισμό, όμως, υπάρχουν κάποιες ενέργειες που ισοδυναμούν με πολλές νίκες.

Αν η ομάδα της Μαγνησίας σταματούσε στα 3-4 γκολ, τότε ο τίτλος του εν λόγω κειμένου, το οποίο φυσικά θα δημοσιευόταν άμεσα, θα διέφερε κατά... δύο γράμματα. Κοινώς, ο Ολυμπιακός Βόλου θα ήταν ο μάγκας της υπόθεσης. Εν προκειμένω, όμως, επέλεξε να είναι ο... Δάγκας.

Το unfair play της χρονιάς
INTIME SPORTS

Το συγκεκριμένο ματς είχε τελειώσει προτού καν... αρχίσει και όλα τα φώτα είχαν στραφεί σε Ταύρο και Μέγαρα, όπου κρίνονταν τα δύο τελευταία εισιτήρια των πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την ευκαιρία να... κλέψει τη δόξα από Φωστήρα και Ηρακλή Ψαχνών. Το κατάφερε, προκαλώντας όμως αλγεινή εντύπωση...

Η ηρωική ενδεκάδα του Βύζαντα: Μούζος, Δελάρδας, Ταμπάκης, Παπαδημητρίου, Λέκας, Μιχαλόπουλος, Κοντούλης, Μαζιώτης, Κολοκοτρώνης, Μπελέρης, Κλαπής.

Διαβάστε ακόμη:

Πλέι οφ στο 94' για Φωστήρα και... Ηρακλή Ψαχνών, ασέβεια του Ολυμπιακού Βόλου προς τον Βύζαντα

News 24/7

24MEDIA NETWORK