Γ. Κοιλιάρας στο Contra.gr: "Πιο δυνατός από ποτέ..."

Πανέτοιμος να αγωνιστεί στη Super League δηλώνει στο Contra.gr ο Γιάννης Κοιλιάρας, για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον ο Εργοτέλης. Διαβάστε τι είπε ο 25χρονος μέσος για τον Γιάννη Πετράκη και την Παναχαϊκή.

Γ. Κοιλιάρας στο Contra.gr: "Πιο δυνατός από ποτέ..."

Ο Αλικαρνασσιώτης άσος προέρχεται από τρεις σεζόν με πολλές συμμετοχές στη Football League (82 για την ακρίβεια), γεγονός που τον οπλίζει με αυτοπεποίθηση, προκειμένου να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Η συνέντευξη του Γιάννη Κοιλιάρα στο Contra.gr

- Σε έχει προσεγγίσει ο Εργοτέλης;

"Οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την επιστροφή μου. Έχουμε μιλήσει και μου έχουν πει ότι με θέλουν στην ομάδα. Προσωπικά θέλω πολύ να γυρίσω και νομίζω ότι οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Τα δημοσιεύματα, πάντως, που είδα δεν είναι αληθή, αφού δεν υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι στιγμής".

- Ποια είναι η άποψή σου για τον Γιάννη Πετράκη;

"Με τον κ. Πετράκη γνωριζόμαστε από παλιά και συγκεκριμένα από τις μικτές ομάδες του Ηρακλείου. Πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή και, κυρίως, έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Ξέρετε, όταν ένας τεχνικός διαθέτει, παράλληλα, και καλό χαρακτήρα καταφέρνει να πάρει το 100% των δυνάμεων ενός ποδοσφαιριστή. Τον εκτιμώ βαθύτατα..."

Γ. Κοιλιάρας στο Contra.gr: "Πιο δυνατός από ποτέ..."
INTIME SPORTS

- Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αλικαρνασσό, επομένως είσαι ενήμερος για την κατάσταση στον Εργοτέλη. Ποια θα είναι η εικόνα του στη Super League;

"Ο Εργοτέλης είναι ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο που διαθέτει ανθρώπους με εμπειρία και γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι με το υπάρχον ρόστερ συν 2-3 προσθήκες, οι πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία θα είναι αυξημένες".

- Νιώθεις δυνατός και έτοιμος να αγωνιστείς στη μεγάλη κατηγορία;

"Το περίμενα πως και πως. Νομίζω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω στις ανάγκες της ομάδας και της Super League. Έχω πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια μου όλα αυτά τα χρόνια και, πραγματικά, νιώθω πιο δυνατός από ποτέ!"

- Πώς ήταν η κατάσταση στην Παναχαϊκή μέχρι τη στιγμή που έμεινες ελεύθερος;

"Η αλήθεια είναι πως δεν διαθέτει τα συμβόλαια που είχε μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Ο κ. Κούγιας όπως και άλλοι Έλληνες παράγοντες επιθυμεί να υπάρχει ισορροπία, η οποία επιτυγχάνεται μέσω μικρών συμβολαίων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK