Νέοι ισχυροί "παίκτες" στην Παναχαϊκή

H Παναχαϊκή πριν ενισχυθεί αγωνιστικά ενόψει του πρωταθλήματος της stoiximan.gr football league, φροντίζει να θωρακιστεί οικονομικά. Μπήκαν νέοι επιχειρηματιές στο συμμαχικό σχήμα της ομάδας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ / 35α ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

H επιστροφή της Παναχαϊκής στις επαγγελματικές κατηγορίες (στην football league εν προκειμένω) σηματοδοτεί περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικής ομάδας (υπό τον Κώστα Κατσουράνη) που στηρίζει το νέο οικοδόμημα των Πατρινών!

Οι πληροφορίες λοιπόν από την Πάτρα αναφέρουν ότι ήδη το σχήμα αριθμεί πλέον 20 "παίκτες" έναντι 13 πέρυσι στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ισχυροί Αχαιοί επιχειρηματίες και όχι μόνο.

Επικεφαλής θα τεθεί ο Κώστας Μπακαλάρος, κάτοχος μεγάλης εταιρίας διανομής ποτών και αναψυκτικών, ο οποίος είχε στηρίξει κατά το παρελθόν και τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Αχαίος businessman όμως δεν είναι ο μόνος. Η εταιρία αθλητικών ειδών με έδρα τη Γερμανία (για την οποία είχαμε γράψει προ ημερών) έχει ήδη μπει στη νεοσύστατη ΠΑΕ ενώ το ίδιο έχει κάνει και ομογενής επιχειρηματίας με έδρα τον Καναδά και καταγωγή από την Αχαϊα.

Στη μετοχική σύνθεση της υπό σύσταση ΠΑΕ θα "μπει" επίσης ιδιοκτήτης γνωστής εταιρίας μηχανημάτων που έχει πολύ δυναμική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στην εγχώρια αγορά.

Η μετοχική σύνθεση της νέας ΠΑΕ θα ανακοινωθεί προς τα μέσα Αυγούστου ενώ παράλληλα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι οι "παίκτες" της νέας διοίκησης μπορούν να φτάσουν και τους 30.

News 24/7

24MEDIA NETWORK