Παναχαΐκή: "Συμπίπτουμε με Λακαφώση, δεν δεχόμαστε τιμωρίες"

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι θα αποστείλει στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ και στην πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας τα όσα δήλωσε ο αθλητικός εισαγγελέας, Χάρης Λακαφώσης, ενώ γνωστοποιεί ότι δεν πρόκειται να δεχθεί καμία μορφή τιμωρίας για δυσμενείς κρίσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαΐκή.

Παναχαΐκή: "Συμπίπτουμε με Λακαφώση, δεν δεχόμαστε τιμωρίες"
INTIME SPORTS

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θα κοινοποιήσει σήμερα στους ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς και στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την ομιλία του αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κυρίου Χαράλαμπου Λακαφώση σε ημερίδα με θέμα «Διαφάνεια στον Αθλητισμό», περίληψη της οποίας αποτελούν τα κάτωθι:

" Μπράβοι παίζουν μπάλα. Στο χώρο του ποδοσφαίρου τα στόματα κρατιούνται κλειστά. Μάρτυρες εκβιάζονται, μαγαζιά καίγονται. Δεν ξέρουμε ότι και στο χώρο του ποδοσφαίρου το οργανωμένο έγκλημα καλά κρατεί; Μπράβοι, νονοί της νύχτας; Δεν τα γνωρίζουμε αυτά; Διαιτητές που εκβιάζονται, λοιδορούνται, στοχοποιούνται. Μεγάλο μου παράπονο. Όσες φορές έχω σκεφτεί να ζητήσω βοήθεια από κάποιους που έχουν θέσεις στους μηχανισμούς διοίκησης του Αθλητισμού -και ξέρω ότι ξέρουν- έχω συναντήσει άρνηση. Για τις εισαγγελικές αρχές δεν υπάρχει κανένα απολύτως νομικό κώλυμα να ελέγξουν οποιαδήποτε υπόθεση. Ο ρόλος του Εισαγγελέα δεν μπορεί να καταργηθεί από το αυτοδιοίκητο".

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ δηλώνει για άλλη μια φορά, λόγω του ότι κλήθηκε και απολογήθηκε τόσο η ίδια όσο και ο Πρόεδρός της Αλέξιος Κούγιας, για πέντε υποθέσεις που αφορούσαν στο αδίκημα της διατύπωσης δήθεν δυσμενών κρίσεων για το χώρο του ποδοσφαίρου, ότι δεν θα δεχθεί καμία μορφή τιμωρίας, αφού όλα όσα έχουμε δηλώσει αποτελούν και την άποψη του αθλητικού Εισαγγελέα για το ποδόσφαιρο, τη διοίκηση του οποίου έχει η ΕΠΟ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK