Το ευχαριστώ και η υπόσχεση του Κατσουράνη

Από το παιχνίδι κόντρα στον Αρη ο Κώστας Κατσουράνης κράτησε τη μεγάλη εικόνα. Με ποιο τρόπο ευχαρίστησε τους οπαδούς της Παναχαϊκής ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κατσουράνης EUROKINISSI

Το αποτέλεσμα στο παιχνίδι κόντρα στον Αρη δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για την Παναχαϊκή (το ματς τελείωσε 1-1), ωστόσο ο Κώστας Κατσουράνης κράτησε στο μυαλό του τη μεγάλη εικόνα.

Ποια ήταν αυτή; Μα φυσικά το κατάμεστο γήπεδο και η αποθέωση των παικτών μετά το τέλος παρά το γεγονός ότι δεν κατέκτησαν τη νίκη.

Ιδού τι τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής: "Αισθάνομαι την ανάγκη μετά από το μεγαλείο που ζήσαμε σήμερα στην Αγυιά, να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τους οργανωμένους οπαδούς της Παναχαϊκής που δημιούργησαν αυτή την εκπληκτική εικόνα στη Σκεπαστή.

Να ευχαριστήσω τους χιλιάδες φιλάθλους μας, τον απλό κόσμο και τα χιλιάδες παιδιά που ήταν στο γήπεδο. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μας, το Τεχνικό Επιτελείο και τη Διοίκηση και να σημειώσω ότι η Παναχαϊκή σήμερα έστειλε ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχει και άλλο ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο που αντικατοπτρίζεται από την εικόνα των ποδοσφαιριστών μας, μπροστά στην κερκίδα με τον κόσμο να τους αποθεώνει παρά το γεγονός ότι δεν επιτύχαμε το σκοπό μας και δεν νικήσαμε. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κάνει κανείς, αλλά συμβόλαιο με την προσπάθεια έχει κάνει η Παναχαϊκή!

Υ.Γ.1 Συγχαρητήρια και πάλι στο κόσμο μας. Θέλουμε σε κάθε αγώνα αυτή την εικόνα. Αν την έχουμε σε κάθε ματς, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, μας δίνει δύναμη να διεκδικήσουμε καθαρό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ.2 Εκπαίδευση στους οπαδούς, εκπαίδευση στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, αλλαγή νοοτροπίας. Υπομονή, επιμονή, πολλή δουλειά, λίγα λόγια.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ = ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Σας ευχαριστώ πολύ

Κώστας Κατσουράνης

News 24/7

24MEDIA NETWORK