Στα χέρια Αιγύπτιου εργολάβου ο Παναιγιάλειος

Αλλαγή ιδιοκτησίας στον Παναιγιάλειο, με Αιγύπτιο επιχειρηματία να αναλαμβάνει τα "ηνία".

Ο εργολάβος Μοχάμεντ Μορσέντι θα γίνει το νέο αφεντικό του Παναιγιαλείου, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Ρέλλας, σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας διαθέτει κατασκευαστική εταιρία με έδρα το Κάιρο ("Memaar Al Morshedy") και αναμένεται να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου και τυπικά εντός των προσεχών ημερών.

Σύμφωνα με τον κ. Ρέλλα, απομένουν μόνο κάποια διαδικαστικά θέματα για την ολοκλήρωση της εξαγοράς και έχει υπογραφεί ήδη προσύμφωνο.

Την πλευρά του 53χρονου επιχειρηματία εκπροσώπησε ο νομικός σύμβουλός του, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο οποίος έφερε σε επαφή τις δύο πλευρές.

Όπως τόνισε, ο ίδιος θα αναλάβει αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος θα παραμένει ο Αντώνης Ρέλλας. Από εκεί και πέρα, έγιναν γνωστοί οι στόχοι της νέας σεζόν που είναι ακόμα καλύτερο θέαμα υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Τζαναβάρα και εμπορική ανάπτυξη.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα