Δίωξη κατά του Πανελευσινιακού για απόπειρα δωροδοκίας

Πειθαρχικές διώξεις κατά της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και του προέδρου της άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Στέφανος Μπαξεβάνης. Στην αντεπίθεση η ομάδα.

Δίωξη κατά του Πανελευσινιακού για απόπειρα δωροδοκίας

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Στέφανος Μπαξεβάνης, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναλευσινιακός, του προέδρου της, Σπύρου Δημόπουλου, καθώς και του Κωνσταντίνου Γκαλούφα, αξιωματούχου της ΠΑΕ για απόπειρα δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Γιώργου Λαμπρόπουλου πριν το ματς των δύο ομάδων. Οι δύο άνδρες πλέον κινδυνεύουν με πρόστιμο και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για μία δεκαετία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΠΑΕ Πανελευσινιακός πέρασε στην αντεπίθεση και έστειλε εξώδικο διαμαρτυρίας στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και στη Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΕΠΟ αναφέροντας:

"Αποτελεί ασυγχώρητη παράλειψη για έναν εν ενεργεία Εισαγγελέα να δέχεται... αμάσητα όσα στοιχεία του "πασάρουν" μέσω ΕΠΟ, ΠΑΕ (σαν την Παναχαϊκή), που βαρύνονται με σωρεία παρανομιών και προκειμένου να διασωθούν εφευρίσκουν δωροδοκίες μέσω αχειρανθρώπων".

Επίσης, με πρόστιμο κινδυνεύει και η Ζάκυνθος καθώς έχει ασκηθεί δίωξη κατά της ΠΑΕ και των κυρίων Λειβαδιώτη και Γεωργιάδη για τη συμπεριφορά τους εντός αγωνιστικού χώρου. Ως αξιωματούχοι της ΠΑΕ κινδυνεύουν με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά οι διώξεις:

" O Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά:

- της ΠΑΕ Ζάκυνθος,του Σπύρου Λειβαδιώτη, β' διερμηνέα της ΠΑΕ Ζάκυνθος και του Ιωάννη Γεωργιάδη, α' φροντιστή της ΠΑΕ Ζάκυνθος για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 11 παρ. 1, 2 και 3 και 10 παρ. 1 β', 34, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

- της ΠΑΕ Πανελευσινιακός, του Σπύρου Δημόπουλου, προέδρου της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και του Κωνσταντίνου Γκαλούφα, αξιωματούχου της ΠΑΕ Πανελευσινιακός για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 18, 34, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK