"Κάποιοι παίκτες μας δεν έχουν χρήματα ούτε για να ζήσουν"

Ξέσπασε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Παύλος Δημητρίου, μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναιγιάλειο (1-0), τονίζοντας πως οι παίκτες του δεν παίρνουν τα χρήματα που τους αντιστοιχούν, ενώ ακόμη κι αυτοί που παίρνουν δεν τους φτάνουν ούτε για να ζήσουν!

"Κάποιοι παίκτες μας δεν έχουν χρήματα ούτε για να ζήσουν"

Για την κατάσταση που βιώνει ο Πανσερραϊκός μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Παύλος Δημητρίου, μετά την ήττα από τον Παναιγιάλειο με 1-0 για την 15η αγωνιστική της Football League. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως η δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η ομάδα των Σερρών έχει επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του, ενώ αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, τότε τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά:

"Οπωσδήποτε έχουν αντίκτυπο. Γιατί οι παίκτες δεν παίρνουν τα χρήματα και τα λεφτά. Δεν είναι ότι θα τους κόψεις και έχουν να ζήσουν. Ίσα ίσα ζουν κάποιοι και κάποιοι άλλοι δεν έχουν ούτε να ζήσουν. Αν τους κόψεις κι άλλα η ζωή δυσκολεύει. Είναι επόμενο να συζητείται αυτό και να δημιουργείται πρόβλημα.

Δεν πιστεύω ότι αυτό εμφανίστηκε σήμερα στο γήπεδο ή ότι ήταν εμπόδιο και γι' αυτό δεν παίξαμε καλά. Ήταν όμως ένα θέμα που το συζητούσαν όλη την βδομάδα και επηρέασε την ομάδα. Θεωρώ ότι η ομάδα όπως ήταν έπρεπε να ενισχυθεί Τώρα χρειάζεται κι άλλο μετά τις αποχωρήσεις. Να έρθουν περισσότεροι να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Τα παιδιά που ήρθαν σήμερα κατά κάποιο τρόπο δέχθηκαν τις προτάσεις της διοίκησης. Δεν ξέρω τι εξέλιξη θα υπάρξει, αλλά πρέπει να δούμε πλέον τι θα κάνουμε γιατί η ομάδα έχει μπει σε κινδύνους", τα λόγια του Δημητρίου στη συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν πέφτει από την κορυφή η Λάρισα, νίκες για Κέρκυρα και Καλλιθέα

News 24/7

24MEDIA NETWORK