Παπαϊωάννου: "Όλοι δούλοι στη Football League"

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε στους λόγους της απόφασης του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Παπαϊωάννου: "Όλοι δούλοι στη Football League"

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, φιλοξενήθηκε στον " Sport24 Radio 103,3" και την εκπομπή, "Για μια μπάλα ζούμε", με τους Αλέξη Βιρβίλη, Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη.

Ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στους λόγους της απόφασης του ν' αποχωρήσει από την ΠΑΕ και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόφαση του ν αποχωρήσει από την Λαμία: "Η πρόταση μου είναι να μην κατέβουμε με τον Ατρόμητο και ν' αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα. Αυτό βεβαίως θα έχει κυρώσεις γιατί θα διαλυθεί η ΠΑΕ και θα μείνει ο Ερασιτέχνης. Η απόφαση είναι προσωπική, δεν ξέρω τι θα κάνει ο κόσμος. Εγώ σαν μεγαλομέτοχος αποσύρομαι και όποιος θέλει αύριο μπορεί να έρθει και να πάρει δωρεάν τις μετοχές. Δεν ξαναπατάω σε ελληνικό γήπεδο".

Για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα: "Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, η Λαμία μόνο σε τρεις αγώνες έχει τελειώσει με11 παίκτες. Κάποιοι δεν μας θέλουν και αυτό το πρωτάθλημα είναι σκηνοθετημένο, κάποιοι κάνουν τους ηθοποιούς. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο".

Αν επιρρίπτει κάπου ευθύνες: "Η διοργανώτρια αρχή φέρει μεγάλη ευθύνη, συνέχεια λένε ότι δεν φταίνε και κωφεύουν. Ακόμη και εκεί όμως επικρατεί ένα καθεστώς βασιλευόμενης δημοκρατίας. Υπάρχει ο βασιλιάς και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε οι δούλοι. Εγώ δεν έχω μάθει να είμαι δούλος.

Ο κ. Καλογιάννης είναι πρόεδρος της Λίγκας, όμως ακόμη και αυτό προκαλεί απορίες. Πως γίνεται να είναι πρόεδρος στην Λίγκα χωρίς να έχει ομάδα; Εκτός αν έχει και δεν μας το λέει. Η Λαμία είναι μια καθαρή ομάδα και δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για τίποτα. Η διοργανώτρια αρχή δεν κάνει τίποτα, απλώς πήρε τις χορηγίες και τις μοιράζει όπως η ίδια επιθυμεί.

Αν δείτε και το περσινό πρωτάθλημα θα διαπιστώσετε κάποια γεγονότα, ούτε τότε ήταν όλα ωραία. Έχει ενδιαφερθεί κανείς να δει ποιες ομάδες στην Λίγκα πληρώνουν Εφορία και ΙΚΑ; Δυστυχώς στην Football League δεν αξίζει να ασχολούνται σοβαροί άνθρωποι. Χαρά στο κουράγιο των σωστών επιχειρηματιών που ασχολούνται, το δικό μου κουράγιο τελείωσε εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αποχωρεί η Λαμία, σε στιλ Ξάνθης οι ανακοινώσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK