Πέταξαν από το φορείο παίκτη του Εργοτέλη

Ο τραυματιοφορέας που μετέφερε έναν παίκτη του Εργοτέλη αρχικά σκόνταψε, ρίχνοντάς τον κάτω ενώ στη συνέχεια εκνευρίστηκε και πέταξε άγαρμπα το φορείο στο χορτάρι. Δείτε το απίστευτο σκηνικό.

Η ΑΕΛ κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να πάρει τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη στις καθυστερήσεις (2-1). Στο 68ο λεπτό του αγώνα όμως κι ενώ οι Κρητικοί βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 1-0 σημειώθηκε ένα απίστευτο σκηνικό.

Ο Γιοβάνοβιτς "γκρέμισε" τον Κούτρη κι εκείνος παρίστανε γι' αρκετή ώρα τον τραυματία προκειμένου να κερδίσει χρόνο. Οι τραυματιοφορείς έσπευσαν να τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου όμως ο παίκτης του Εργοτέλη δεν είχε "κάτσει" καλά πάνω στο φορείο με αποτέλεσμα να μπερδευτεί ένας από τους άνδρες που τον κουβαλούσαν και να πέσει πάνω του!

Αυτό εκνεύρισε τον τραυματιοφορέα που στη συνέχεια τον πέταξε άγαρμπα στο χορτάρι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δείτε το απίστευτο σκηνικό:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΛ - Εργοτέλης 2-1

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα